Scudo Sports

Bisiklet arka ışık ve radarlar

Bende rigel max 1500/1000 iki tane moon var bu aldıklarım yedek aldım moonları 50binlik power banka bağlayıp kullanıyorum saatlerce yanıyor. çakarlı ışıkta görünürlüğü arrtırmak için aldım. Temuda kargo ücretsiz. Vergisini alırken ödüyorsun iki haftada geliyor
zincir yağı kolay çıkmıyor denemek için aldım çoklu olandaki fırca zincire geniş geliyor
zincir yağı kolay çıkmıyor denemek için aldım çoklu olandaki fırca zincire geniş geliyor

Son düzenleme:
Scudo
Sipariş teslim edilene kadar fiyatta değişiklik olursa farkı iade ediyor. harika bir alışveriş deneyimi keşke vergiyi arttırmasalardı. yinede 700 tlye kadar bir çok ürünü ucuza kaliteli alabiliyorsun tavsiye ederim
1000132979.jpg

Magene L 308 kullanan var mı acaba?

Sanirim taiwanda üretiliyor. Yillardir sensorlerini kullanirim garminde 0 sikinti. Ürünleri dayanikli ve özellikle pil ömürleri çok iyi. Isik olarak gardia300 modeli var.
Radar isiklarin calisma mantigi hemen hemen hepsi ayni.
Yurtdisindan alma sansiniz varsa garmin tercih edin. Yurtdisinda fiyatlari yakin birbirine türkiyedeki gibi 2 kati fiyat farki yok.

Trden alacagim diyorsaniz hangisini ucuz bulursaniz alin.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Ricochet
L508 radar kullanıyorum. tam emin olmamakla beraber 2 yıla yakın bir zaman oldu. pilinden ve performansından hiçbir şey kaybetmedi. Hiç de sorun çıkarmadı. Ancak arkadaşlarımda Bryton radar da var, ışığı daha uzak mesafeye göndermekte Mageneden açık ara daha önde.

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
L508 radar kullanıyorum. tam emin olmamakla beraber 2 yıla yakın bir zaman oldu. pilinden ve performansından hiçbir şey kaybetmedi. Hiç de sorun çıkarmadı. Ancak arkadaşlarımda Bryton radar da var, ışığı daha uzak mesafeye göndermekte Mageneden açık ara daha önde.
Çok teşekkür ederim bilgi için 🙏

• Beğen
Tepkiler: Aesert
Sirius 200'üm bozuldu sanırsam su aldı, sirius pro modelini almayı planlıyorum başka önerisi olan var mı ?

Sirius 200'üm bozuldu sanırsam su aldı, sirius pro modelini almayı planlıyorum başka önerisi olan var mı ?
Sirius pro ben alırken TR'de bulunmuyordu, yani iç piyasada bulamayabilirsiniz. Bir araştırıp eğer beğenirseniz Moon Helix Max düşünebilirsiniz. Moon Helix Sense 300 lm olan model var ama onun çalışma süresi day flash modunda yarı yarıya daha az. Fiyat ve beğeninize göre değerlendirin artık.

(link)
(link)

Sirius pro ben alırken TR'de bulunmuyordu, yani iç piyasada bulamayabilirsiniz. Bir araştırıp eğer beğenirseniz Moon Helix Max düşünebilirsiniz. Moon Helix Sense 300 lm olan model var ama onun çalışma süresi day flash modunda yarı yarıya daha az. Fiyat ve beğeninize göre değerlendirin artık.

(link)
(link)
Artık geliyor hocam, ben sirius 200'ü alırken dediğiniz gibi 350 modeli yoktu

Moon tarikatıyız biz :D Moon Comet-X'ten (link)geçtim. 250 lümen, modların lümeni ayarlanabiliyor. 3 farklı çakar modu var. Otomatik stand-by, gündüz moduna geçme gibi özellikleri var. Sele rayına takmak için yeni model bir aparat da çıkıyor kutudan. Fiyatı yüksek ama uzun süre ,güvenle kullanılır.
Herkese iyi forumlar Gündüz modunu kapatamadım nasıl kapanıyor

Moon sirus arka bagaja takılabilir mi arkadaşlar

Benim satın aldığım moon sirius kutusundan sele borusu dışında takılabilecek bir aksam çıkmadı.
genelde ek aparatlar ayrı satılıyor, aliexpresste vs vardır ucuza

• Beğen
Tepkiler: Erto 1907
Moon Sirius kendi aluminyum kasası sele borusuna takılacak şekilde bombeli ve kenarlarından lastik geçirmek için çıkıntılı olarak üretilmiş; haliyle sele borusu hariç montajı çok modifikasyon istiyor ve sıkıntılı. Optik mercekleri de sele borusunun eğimine göre tasarlanmış. Farın kasası sele borusu doğrultusunda yola aşağı bakacak şekilde bakarken far optiği arkadan gelen aracı görecek şekilde ışığı kırıyor. ve yukarıya döndürüyor. Yani arkadan gelen aracı görmesi için aşağı doğru açılı bakması lazım. Portbagaja yere düz açıyla takarsanız ışık optik yapısından dolayı havaya dönecek ve arka aracı görmeyecektir. Umarım anlattığım bir şekilde anlaşılıyordur. 🤷🏻‍♂️

Bunun için, portbagaj montajına yönelik düşünülüyorsa Sirius modeli yerine bir çok montaj aparatı içeren ve açılı optik yapı içermeyen ve yine çok parlak olan Moon Helix Max (250lm) tercih edilmeli. Yaygın olarak bulunabilen bir Garmin mount (garmin çevirmeli montaj) aparatını portbagaja sağlamca tutturarak Helix Max'ı tak çıkar yapabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam sele montaj aparatı da içinden çıkması lazım.

Yanlış anlaşılmasın Sirius da kötü aydınlatma değil, kendim kullanıyorum, gayet çok çok iyi bir model ama sadece sele borusu için uygun bir seçim.

• Beğen
Moon Sirius'u elektrikli bisiklettte kullanıyorum. Hareket sensörüyle freni algılayıp parlak yanması baya güzel. Onun dışında sadece sele borusuna takılacak şekilde yapılmış. Yanında kauçuk lastik ve farklı sele borusu tipleri için arkasına yerleştirilen kauçuk zımbırtıları var. Bagaj üstüne veya farklı bi yere takılamıyor olduğu haliyle. Helix Max ise normal elektrikli olmayan mtb bisikletimde var. Ondaki bağlantı döndürerek takmak şeklinde. İster sele borusuna, ister sele altına, ister sele altı çantanın arkasına takılabilir. Yanında tüm aparatları geliyo. Yalnız bunda fren algılama yok. Helix Sense modeli fren algılama özelliğine sahip. Ama ben alırken o Türkiye'ye gelmemişti. Bir de Helix modeli bence çok daha şık görünüyo Sirius'tan. Ancak Sirius ise elinize aldığınızda gerçekten Helix'e göre çok daha tok ve sağlam hissettiriyo. Ben her ikisinden de çok memnunum.

• Beğen
Benim satın aldığım moon sirius kutusundan sele borusu dışında takılabilecek bir aksam çıkmadı.

Şişman bisiklet moon için bağlantı aparatlarını getirmiş oradan bakabilirsiniz. Vaktiyle bikeinn üzerinden almıştım ben. Hatta İzmirdeyseniz belki fazla olabilir eve gidince bakarım.

Şişman bisiklet moon için bağlantı aparatlarını getirmiş oradan bakabilirsiniz. Vaktiyle bikeinn üzerinden almıştım ben. Hatta İzmirdeyseniz belki fazla olabilir eve gidince bakarım.
Aslında bunu @Erto 1907 sormuş. Kendisinin ihtiyacı olabilir.

Geri