Scudo Sports

Bisiklet arka ışık ve radarlar

bu senin çektiğin mi bir yerden m aldın hocam? bayağı etkili duruyor çünkü bunu fotoğrafa yansıtmak da kolay olmaz genelde

(link)

orijinalinde değiştirilebilir olmadığı için açınca izolasyon sorunları oluyor sanırım. Avrupada eskisini verip yenisini indirimi alma opsiyonu var ama bizde var mı bilmiyorum.
ürünün reklamı, sanırım verdiğim linkte de olacaktı.

Scudo
ürünün reklamı, sanırım verdiğim linkte de olacaktı.
demek istediğim bu hocam, o reklam olduğu için gerçek hayattaki değil de augmente etmişlerdir photoshopla gerçekte böyle görünmesi pek mümkün değil.

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
demek istediğim bu hocam, o reklam olduğu için gerçek hayattaki değil de augmente etmişlerdir photoshopla gerçekte böyle görünmesi pek mümkün değil.
hocam bu ampül veya LED ışığı değil lazer ışığı onlarca metre uzağa gücü azalmıyor ben bunun videosunu izledim onu da paylaşırım aynen böyle aydınlatıyor ama elbette videoda da belirli renkleri daha parlak hale getirebilmek mümkün.

dolayısıyla bir Türk büyüğünün de dediği gibi açıp bakmak lazım şekercim

videonun 6:20 anında bu ürünü tanıtıyor

yahu videosunu koydum, kimse bakmadı mı :)
Ben baktım valla.
Nispeten ışıklı bir yerde çekilmiş şehiriçi kullanımda Varia açık ara önde ama zifiri karanlık bir yolda Laser in şerit özelliği daha çok ön plana çıkacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Awacs7n
yok led ile ilgili bir konuşma var onu anlamadım , görselde gözükdüğü gibi değil. ışık kuvvetli ama radar bence totalde daha başarılı. 4 sene boyunca her gün işe git yaparken çeşitli ışıklar kullandım, içlerinde en iyisi varia oldu. 2-3 sene boyunca haftada 6 gün kullanıldıgı için de pilinin eski ömründe olmaması normal geliyor.

ön ışık olarak lezyne kullanıyordum o ışığın performansı hiç düşmedi. gerçekten inanımaz.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Anladığım kadarıyla ikiniz hemfikir değilsiniz değil mi? serdar maras da beni doğrulamıyor mu videosunda? Ben mi yanlış anladım?
fos çıktı evet dediğin gibi pek de belirgin değilmiş özellikle şehir ışıkları içinde

Tam "gece vakti yola çıkmamak en iyisi bırakın far, radar ile uğraşmayı" diye yazacaktım evin önünde feci bir kaza oldu :/

Geri