Scudo Sports

Bisiklet antrenmanı için kullandığınız site veya uygulamalar

@Mad Buddha paramizin degerinden ziyade bu tarz seyleri neden biz uretmiyoruz hep yurdışından temin ediyoruz... bende hep oraya takiliyorum bunlarda ihtiyac sonucta alıcısi var mi var...

Scudo
@Mad Buddha paramizin degerinden ziyade bu tarz seyleri neden biz uretmiyoruz hep yurdışından temin ediyoruz... bende hep oraya takiliyorum bunlarda ihtiyac sonucta alıcısi var mi var...

Türkiyede adam akıllı bu işten anlayan biri çıkacak da bunlar yapacak. Sporcularımızın halini görüyoruz. Ne ekersen onu biçersin.

Hocam powermetreyi geçtim aynı mantıkla çalışan torkmetre var, el aleti. Bizim camiaya göre çok daha geniş bir kullanım alanı, pazarı olmasına rağmen ben bir tane bile yerli tork el aleti üreten firma bilmiyorum. Elime envai çeşit ölçüm cihazı, tork metre geliyor ama şimdiye kadar hiç yerlisi denk gelmedi. Bunu yapan pedalı, krank kolunu hayli hayli yapar, ölçüm mantığı aynı ama yok işte.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Özcan
Ozellikle powermetre kullananlar icin Joe Friel in bible inin yerini almasi gereken kitabi da ben paylasayim. Henuz power ile antreman yapmasam da kitap, antreman teknikleri ve detaylar muhtesem. Joe Friel onsozunu yazmış ve bible i yazarken ilk baskida sadece 1 sayfa bahsettigi powermetrelerle ilgili basucu kaynagi olarak onermis.

Dosyalar

• Screenshot_20201017-205626_Kindle.jpg
    Screenshot_20201017-205626_Kindle.jpg
    178,8 KB · Okunma: 33
Yeri burası olmayabilir; ama başlık açamadığım için buraya yazdım,
Apple Watch ile kullanabileceğim AutoPause özelliği olan uygulama var mı? (Ücretsiz olması tercih edilir).
Sportstracker kullanıyorum, watch üzerinden çalıştırınca Auto Pause yapmıyor, telefondan çalıştırınca Auto Pause yapıyor; ama o zaman da kalp hızı okumuyor.
Strava bunların hepsini yapıyor; ama ücretli.

Geri