Scudo Sports

Bisiklet almak istiyorum ne tavsiye ederisiniz???(max.500YTL:)

acarser

Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar dağ bisikleti almak istiyorum 1.75 boyunda 70 kiloyum fakat bütcem malesef sınırlı :p max.500 YTL falan verebilirim.Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler ...

Scudo
Bende izmirdeyim.Seda bisiklette sanırım son bi tane Sedona Borla kaldı.Peşin alcaksan fiyatı 390 ytl.Taksitli fiyatı 435 ytl.İstersen haber ver bi gün beraber gideriz.Eğer Borla kalmadıysa Mozousa M9 diye yeni gelen bi bisiklet vardı.Onun da donanımı fiyatına göre uygun.

@ondert

Sitedeki diğer konularada baktım sanırım sizinde dediğiniz gibi 500 ytl ye kadar alabileceğim en iyi bisiklet sedona borla.Şuanda izmirde bulunmuyorum ve geldiğim zamanda bisiklet bitmiş olur :S

O zaman ben Sedona 711v'lerin peşin fiyatını sorayım.Normal taksitli fiyatı 565 ytl idi.O modelin beyaz kadro,beyaz gidon boğazı ve beyaz gidonlu halini çok seviom.

arkadaşım üstüne biraz daha koyabilirsen Corratec X-vert taal alabilirsin..Peşin fiyatına 12 taksit imkanı da var.. Ben oldukça memnunum umarım yardımcı olabilmişimdir..

@ondert

Şimdi sordum 711v lerin peşin fiyatını yaklaşık 495 ytl'ye denk gelio.Bence al direk gerisini unut.Yanına eldiven,kask da al tamam işte.

Geri