Scudo Sports

Bisiklet almak için kredi çekmek

Eşe dosta bu gün pahalı deyip almadığına yarın paran yetmeyecek ona göre diyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ali Kılıç 35.5
Scudo
Yeni bir kredi için hazırlık yapıyorum. 1 yol bisikleti almak için .

• Beğen
Tepkiler: Samet M.
Resmi olarak dahi yüzde altmış beş olan enflasyonda kredi çekerek hurda satın alsanız bile kâr edersiniz. İhtiyacınız varsa ve gelecekte para biriktirip alırım diye düşünüyorsanız bu çok yanlış. Kredi çekip hemen alın.

• Beğen
Tepkiler: MutluGezgin
ikinci el idareten bir bisiklet almak daha doğru bence. Sonuçta günlük ihtiyacı karşılayan zorunlu bir şey değil bisiklet. paraya kıyıp üst model bisikleti alıyım hem havam olsun diye düşünüp kendine eziyet etmeye gerek yok çünkü günün sonunda çevirdiğin pedalın bıraktığı duygu kalıyor.

ikinci el idareten bir bisiklet almak daha doğru bence. Sonuçta günlük ihtiyacı karşılayan zorunlu bir şey değil bisiklet.
Nereye kadar idare edelim? Sizin dediğiniz ucuz idareten bisikletler üst model bisikletlerden daha fazla masraf çıkartıyor. Biz de insanız; spor yapmak istiyoruz, bir yerlere ulaşmamız gerekiyor. Size bir şey demiyorum. Sağ olsun enflasyon yüzünden ne düzgün bisiklet alabiliyoruz ne de bisikletlerimizi tamir edemiyoruz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: el Cezeri
Bisiklet alacak hazır nakitiniz varsa bile gidip kredi çekin ve öyle bisikleti alın. Sebebini de zaten birçok kişi belirtmiş.

Forumdaki ikinci el yarış bisikletlerine baktım gayet iyi kullanılabilir bisikletler var, bence ihtiyacı karşılar ve alınabilir. Tabi kredi ile alınacak bisikletin fiyatı ödenecek faiz belirtilmemiş. Şu gerçeğide gözden kaçırmamak lazım. krediye girdiğinde ödeme planı seni bir süre bağlayacak bu durum harcama veya yatırım yapma gerekliliği yönünde ileride ortaya çıkabilecek durumlarda karar vermenide etkileyeceği için, yaptığın terciğin verimliliğinide düşünmek gerekir. Neyse hayırlısı olsun diyelim

Bisiklet alacak hazır nakitiniz varsa bile gidip kredi çekin ve öyle bisikleti alın. Sebebini de zaten birçok kişi belirtmiş.
Kesinlikle çok mantıklı, nakit para ile özellikle alışveriş yapmıyorum son zamanlarda.

• Beğen
Tepkiler: gunerokn
bisiklet için ben kredi kartından 1.36'dan taksitli nakit avans çektim 12 ay ödemeli. keşke limitim daha yüksek olsaydı da daha çok çekseydim diyorum hala kendime :) enflasyon olan bir yerde para tutmak yapılacak en saçma birikim olabilir. bir ekonomist olarak naçizane tavsiyemdir :)

• Beğen
Tepkiler: hasanazmi
bisiklet için ben kredi kartından 1.36'dan taksitli nakit avans çektim 12 ay ödemeli. keşke limitim daha yüksek olsaydı da daha çok çekseydim diyorum hala kendime :) enflasyon olan bir yerde para tutmak yapılacak en saçma birikim olabilir. bir ekonomist olarak naçizane tavsiyemdir :)
Hayır asıl ben ekonomistim.
1683636104596.png

Garanti bankasının sıfır faizli avans hesap kampanyası yeni müşterilere diyor. Bundan biz faydalanamıyor muyuz eski müşteri olarak?

1 ay önce biri elektrikli olmak üzere kredi çekerek 2 adet bisiklet aldım. 1 ay içinde fiyatları kredinin geri ödeme tutarının çok çok üstüne çıktılar bile. Bu enflasyon döneminde taksitle ve ya krediyle herhangi bir şey almak nakit almaktan daha mantıklı.

Bence de ödeme gücü olduktan sonra gayet mantıklı.

• Beğen
Tepkiler: ErzincanLee
Toplu iğne almak için bile kredi çekilebilir. Ürünün bisiklet olması farketmez kredi çekmek için. Kredi, kredidir adı üzerinde. Kredi notu iyi olan çeksin çekebildiği kadar o kişiyi bağlar.
Yeter ki ürünü metalaştırmayın.

Seçim günü taksiciyle yaptığım sohbeti paylaşayım: 3 ay önce 2015 jetta aldım 500'e bugün geldi 800'e...

1.36 dan alın alın 12 ay ödeyin dedim dinletemedim. Kredi kartına taksitli nakit avans limitlerini aşırı dusurmusler ve taksit sayısı maksimum 6 olmuş. Ben ekonomistim demiştim değil mi?

• Hahaha
Tepkiler: ErzincanLee
1.36 dan alın alın 12 ay ödeyin dedim dinletemedim. Kredi kartına taksitli nakit avans limitlerini aşırı dusurmusler ve taksit sayısı maksimum 6 olmuş. Ben ekonomistim demiştim değil mi?
Abi varya tam zamanında almışım hee 😁

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Geri