hasanazmi
Aktif Üye
- Tepki
- 201
- İsim
- Hasan azmi
- Başlangıç
- 1980—81
- Bisiklet
- Sedona
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
...Sonuçta günlük ihtiyacı karşılayan zorunlu bir şey değil bisiklet...
Nereye kadar idare edelim? Sizin dediğiniz ucuz idareten bisikletler üst model bisikletlerden daha fazla masraf çıkartıyor. Biz de insanız; spor yapmak istiyoruz, bir yerlere ulaşmamız gerekiyor. Size bir şey demiyorum. Sağ olsun enflasyon yüzünden ne düzgün bisiklet alabiliyoruz ne de bisikletlerimizi tamir edemiyoruz.ikinci el idareten bir bisiklet almak daha doğru bence. Sonuçta günlük ihtiyacı karşılayan zorunlu bir şey değil bisiklet.
Kesinlikle çok mantıklı, nakit para ile özellikle alışveriş yapmıyorum son zamanlarda.Bisiklet alacak hazır nakitiniz varsa bile gidip kredi çekin ve öyle bisikleti alın. Sebebini de zaten birçok kişi belirtmiş.
Hayır asıl ben ekonomistim.bisiklet için ben kredi kartından 1.36'dan taksitli nakit avans çektim 12 ay ödemeli. keşke limitim daha yüksek olsaydı da daha çok çekseydim diyorum hala kendimeenflasyon olan bir yerde para tutmak yapılacak en saçma birikim olabilir. bir ekonomist olarak naçizane tavsiyemdir
![]()
Abi varya tam zamanında almışım hee 😁1.36 dan alın alın 12 ay ödeyin dedim dinletemedim. Kredi kartına taksitli nakit avans limitlerini aşırı dusurmusler ve taksit sayısı maksimum 6 olmuş. Ben ekonomistim demiştim değil mi?