Güney DÜNDAR
Üye
- Tepki
- 2
merhabalar ben foruma yeni uye oldum uzun sure basketbol sporuyla ugrastım sakatlıklar dolayısıyla bırakmak zorunda kaldım kendime bisiklet sporunu uygun gordum su an 2000 model bianchi bir bisikletim var ama bu spora baglanmayı dusundugum icin yeni bir bisiklete ihtiyacım var 
oncelikle istanbulda oturuyorum aldıgım bisikleti sehir icinde surmek kesinlikle istiyorum ayrıca üniversitedede veya baska yerlerde bisiklet gruplarına katılıp uzun yollara cıkmayıda dusunuyorum ama dağ bisikleti tarzında değil
ayrıca istanbulda uygun fiyatlara bisiklet aksesuarları (kask gibi) bulabilcegim yerleride soyleyebilirseniz sevinirim
bana bisiklet olarak ne model onerebilirsiniz ayrıca baska vereceginiz tavsiye ve düzeltmelerin hepsine acıgım.
bütçemim cok sınırları zorlamadığı takdirde yüksek oldugunu dusunuyorum
edit:butcemin 500-700 euro arasında imis
simdiden cok tesekkurler
oncelikle istanbulda oturuyorum aldıgım bisikleti sehir icinde surmek kesinlikle istiyorum ayrıca üniversitedede veya baska yerlerde bisiklet gruplarına katılıp uzun yollara cıkmayıda dusunuyorum ama dağ bisikleti tarzında değil
ayrıca istanbulda uygun fiyatlara bisiklet aksesuarları (kask gibi) bulabilcegim yerleride soyleyebilirseniz sevinirim
bana bisiklet olarak ne model onerebilirsiniz ayrıca baska vereceginiz tavsiye ve düzeltmelerin hepsine acıgım.
bütçemim cok sınırları zorlamadığı takdirde yüksek oldugunu dusunuyorum
edit:butcemin 500-700 euro arasında imis
simdiden cok tesekkurler