caglarec2268
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- Çağlar
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Sedona
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Ben benim bisiklette (mosso legarda) az bile egildigimi düşünüyorum. Ama yine de boyun ağrısı var. 5 hafta oldu başlayalı. Yılların hamligi yüzünden mi bisiklet yüzünden mi onu çözemedim henüz. Gidon boğazı ayarlı ve en dik konumda ayarladım belki çare olur diye. Bacaklarım da çok sizliyordu başta ama azaldı. Biraz daha bekleyeyim ağrılar azalmazsa doktor yolu gözükecek sanırım. Bu süreci ne kadar beklemek lazım. 36 yaşındayım 20 lerimden beri bisiklete binmedim hamliktan ve kilodan agridigini düşünüyorum ben.
yaş 45 hocam, bende boyun ağrısı yok ama uzun süre binince bi sırtta filan oluyor. Çok eğilip öne bakıyorsanız devamlı normal o ağrı. Ben o yüzden yarı dik gidip yarı eğiliyorum, öyle çokta yatmam gidona..Biraz geri çekersem çok farkedeceğini söyledi benim bisikletçi arkadaş..3-4 cm bile çok faydası olur dedi
Almayı düşündüğüm modelin S bedeni kalmamış, sadece M bedeni kalmış. Sanırım 45 santim bana büyük diyebiliriz. Her ne kadar şu an kullandığım Scott 45 santim olsa da, zamanında bu gibi hassas değerleri takip etmediğim için aslında uygun olmayan bir beden ölçüsü kullandığımı yeni bir bisiklet icin araştırdığımda farkediyorum.@montezuma benim boyum 177cm, iç bacak boyum 76 cm S kadro aldım. Gidonu yükselttim rahat ediyorum. Ama her ikisini de dene öyle karar ver.
Bir modelde M kadro bana olmazken S kadro uygundu, diğerinde tam tersi. S olabilir bence sakınca yok.