Scudo Sports

bisiklet alımı

Sele

Üye
Tepki
0
Arkadaşlar bana 200 YTL altı bir bisiklet önerirseniz çok sevinirim.(bisiklet çift amortisörlü ve
26''):rolleyes:

Scudo
O fiyata "markette" satılandan başka bir bisiklet bulursan bana da söyle

Çift amortisörlü bisikletleri (en azından sizin bildiklerinizi) tavsiye etmiyoruz.
Onları Çin malı scooter'lara veya skoda 120L'ye, Anadol'a benzetebilirsiniz, astarı yüzünden pahalıya gelecektir, zevk vermeyecektir.

200ytl ve altına, forumumuzdan 2.el 5-10 yaşında ama kaliteli bisikletlerden bakabilirsiniz.(Bunlar da 2.el Toyota Corolla, Opel Corsa, Suzuki Alto vb araba modellerinden alacağınıza benzer keyif verirler)
Ama kesinlikle 200ytl ye kadar olan sıfır bisikletleri tercih etmeyin.

ya istiyosan bende var geçen sene almıştım garanti felan herşey duruyor ama marketten almadım bayiden almıştım :D beldeyema cumulus marka bende pro. bir bisiklet alcam o yüzden para lazım istersen satabilirim bisiklet şunun mavisi daha güzel gözüküyor (link)

Kron XC 500'de Zoom maşa var, Borla'da ise Suntour XCM olduğu yazıyor, eğer bu doğru ise (çünkü temsili fotoğrafındaki maşa Zoom ) tek bu sebepten bile Borla'yı tercih edebilirsiniz.
Bir de ikisini yerinde görüp elle tartmak lazım, 0.5-1kg fark varsa hafif olan tercih edilmelidir.
Son olarak sizin anlattığınıza göre yokuşları rahat çıkabileceğiniz bisiklet arıyormuşsunuz, bunun için ise;
asfalt ağırlıklı yokuşlar için dişsiz/kabak (slick) lastik
arazi ağırlıklı yokuşlar için düşük profil dişli (semi slick) lastik taktırmanızı öneririm, sonuç hayli farkedecektir.(özellikle dişsiz lastikte)
Bisikletinizi aldığınız zaman yorumlarınızı bekliyoruz.

@beldeyama

Sele nickli arkadaşın açtığı konu ile bu mesajın ne alakası var çözemedim?

Biraz zorlayıp sedona nın bir modeli vardı onu alın derim.370 lira.

Geri