Scudo Sports

bisiklet alet cantası.

@baykuş97 Tamir standına bence para vermeye gerek yok derim. sırf onun yüzünden gümrükte fiyatlanacak. onu bizim burda ( zeytinburnu ) demirciler çarşısında yaptırılabilir. yada müsait bir odada tavana kanca sistemi çok ucuza gelir diye düşünmekteyim.

Scudo
tamir standına para vermek mantıklı mı acaba bizim mahalledeki tamirci benim bildiğim 25 senedir demircide yaptırdığı standı kullanıyor. bir de dechatlonda 50 liraya küçük bir stand vardı mağazada gördüm ama linkini bulamadım. şu arka çatala oturan cinsten 50 tl civarıydı.

Bencede verilme ama o çatala asma için olanlar genelde park ayağı olmayan bisikletler için kullanılıyor. Bu boy tamit standı ile bisikleti temizliği,ayar yapması çok kolay ama pahalı satılıyor..
@İbrahim A.

(link)

bende buna benzer bişey var her işi görüyor..

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
@Asusmune

tam bundan bahsediyordum işte...

xtools bencede mantıklı crc sağlam site hem aldığınız ürünün arkasında da durur. Tamir standı ise bence yurt dışından bu şekilde getirmek sıkıntılı ayrıca vergi sınırınıda aşıyorsunuz. 3 ayak stand veya kanca vs sistemide işinizi görür hiç biri olmasada kendiniz bile yaptırabilrsiniz.

Bu arada 2 sette göbek bakımında zorlana bilirsiniz. tek ayar ince açık ağız anahtar çoğu zaman yeterli olmuyor aynısından bir ikincisi işinizi daha kolaylaştıracaktır. Alınası ürün olarak bakabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
@baykuş97 Aynı standı sanal pazar üzerinden aldım 3-5 lira daha fazla vermişim, decathlonda da var benzeri, profilleri biraz daha kalın decathlonun ki ama bence hiç bir fonksiyonel farkı yok.

(link)

Geri