Scudo Sports

Bisiklet alacağım yardımcı olur musunuz?

merhaba arkadaşlar
bir bisiklet almak istiyorum fakat henüz yeniyim bisikletler hakkında fazla bilgiye sahip değilim.
okula giderken ve hobi olarak şehirde(köylerde,yolda,orda-burda) kullanmak üzere bir bisiklet almak istiyorum.
bana biraz yol gösterir misiniz nasıl bir bisiklet almalıyım ? yani lastiği, türü, modeli vs vs nasıl olmalıdır ?
(lastiğin patlamasından yana çekincelerim var yani beni kolay kolay yarı yolda bırakmayacak bir tipte lastikleri olan, ben biraz da tombul bir insanım bunu da ekleyerek neler önerirsiniz ? ) teşekkürler.

Scudo
Hepinize merhabalar.Foruma yeni katıldım.Şu an elimde Bianchi Scorpion D var.Tabii zamanında babamla gitmiştik araştırmadan falan adam da önermişti biz de almıştık.Neyse(aslında hala sapasağlam çalışıyor.)bu bisiklet yokuş yukarı çıkarken beni çok ciddi yoruyor.O yüzden de bisiklet değiştireceğim.Fakat hangi bisiklet türünü alacağım konusunda problemlerim var.Evime gelirken kullandığım güzergahın yaklaşık bir 4 km'si falan kaymak asfalt bir 2 km'ise mavi boyayla kaplamış bisiklet yolu.Fakat bir 500 m mıcır .Normalde mtbler çok hoşuma gidiyor ancak mtbler de biraz ağır gibi.Ve aksesuar harici kendimi en fazla 1300 tl zorlayabiliriyorum.İkinci el konusuna da babam ki dolayısıyla ben pek sıcak bakmıyorum.Sizce hangi bisikleti tercih etmeliyim?

specialized s works stumpjumper 2011 26 jant kullana arkasimiz varmi deneyimi olan? cidi alicisiyim

Geri