Arkadaşlar herkese selamlar. Görüldüğü üzere yepisyeni üyeyim, kimseye danışmadan, kendimce, internette araştırma yaparak bugün bir Sedona 720 aldım 2014 model ama sıfır. 1500 TL para ödedim. Karşılığında aldıklarım şunlar:
1. Bisiklet
2. Lastikler Schwalbe Black Jack idi, Michelin ile değişti
3. Jel Sele, suluk, ön arka çakarlı lambalar, Sedona marka eldiven.
Şimdi; internette bir ton bisiklet var 1200 TL'ye satıyorlar bu bisikleti, örnek; (link)
Ama ben bu siteyi örnek verdiğimde aramış görüşmüşler. Daha önceden de böyle sıkıntılar yaşamışlar yukarıda verdiğim linkteki şirketle ilgili, bu konuyla ilgili üretici firma ile de görüşeceklerini belirttiler. Bu site sürekli fiyat kırıyor ve müşteri çekmek amaçlı gelişine dahi satabiliyormuş.
Son soru: 2015 ile 2014 modeller arasında ne fark var-ki fark yok diyorlar, sadece renk farkı (ama benim baktığıma göre 2014'de Sram vites takımı, 2015'te ise Shimano Altus var), fark yoksa eğer neden 2014 ve 2015 diye çıkıyor ve fiyat farkı nedir?
Doğru yere mi yazdım bilmiyorum, daha önce herhangi bir foruma üye de olmuşluğum yok; hata ettikse affola. Şimdiden saygılar ve ayırdığınız değerli zamanınız için çok teşekkürler.