Scudo Sports

Bisiklet alacağım yardımcı olur musunuz?

@Yıldıray55
Belediyenin orada mı Üstad?

Scudo
@cronos10 Müftülüğün yanın da, ben arkadaşıma ve kendime bisiklet aldım 200-250 arası indirim uygulamıştı. Bianchi, Carraro, Whistle, Lapierre, Ghost ve birkaç marka satıyorlar.
Ama satıcılar bisikletin B'sinden anlamıyorlar haberin olsun.;)

• Beğen
Tepkiler: cronos10
@Yıldıray55
Alacağım model ve kadroyu belirledim zaten, yarın bi uğrarım [emoji6] teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Yıldıray55
(link) bakabilirmisniz nasıl?

@Olgun YANAR bakabilir misiniz nasıl?

@SeldaAkar yeni başlayan için uygun mudur

En sonunda mosso 1524 V aldım. Bugün sabah işe giderken 5 km yol yaptım :)

arkadaşlar lütfen acil olarak 2 bisiklet hakkında bana fikir verirmisiniz. arkadaşım 3-4 gün içerisinde bu ikisinden birini alacak ama sizin görüşlerinize göre şekillenecek tercihi,

cube reaction gtc sl 27.5

salcano assos 20 x1
(link)

Arkadaşlar herkese selamlar. Görüldüğü üzere yepisyeni üyeyim, kimseye danışmadan, kendimce, internette araştırma yaparak bugün bir Sedona 720 aldım 2014 model ama sıfır. 1500 TL para ödedim. Karşılığında aldıklarım şunlar:
1. Bisiklet
2. Lastikler Schwalbe Black Jack idi, Michelin ile değişti
3. Jel Sele, suluk, ön arka çakarlı lambalar, Sedona marka eldiven.
Şimdi; internette bir ton bisiklet var 1200 TL'ye satıyorlar bu bisikleti, örnek; (link)
Ama ben bu siteyi örnek verdiğimde aramış görüşmüşler. Daha önceden de böyle sıkıntılar yaşamışlar yukarıda verdiğim linkteki şirketle ilgili, bu konuyla ilgili üretici firma ile de görüşeceklerini belirttiler. Bu site sürekli fiyat kırıyor ve müşteri çekmek amaçlı gelişine dahi satabiliyormuş.
Son soru: 2015 ile 2014 modeller arasında ne fark var-ki fark yok diyorlar, sadece renk farkı (ama benim baktığıma göre 2014'de Sram vites takımı, 2015'te ise Shimano Altus var), fark yoksa eğer neden 2014 ve 2015 diye çıkıyor ve fiyat farkı nedir?
Doğru yere mi yazdım bilmiyorum, daha önce herhangi bir foruma üye de olmuşluğum yok; hata ettikse affola. Şimdiden saygılar ve ayırdığınız değerli zamanınız için çok teşekkürler.

2671TB 30 VİTES DEORE MOSSO YORUM YAPABİLİRMİSİNİZ FİYAT PERFORMANS VS

uzun zamandır düşündüğüm ama bir türlü gerçekleştiremedim planımı gerçekleştirmek için ilk adımı atacağım... bisiklet alacağım ve arabayı en kısa zamanda satıp, ulaşım aracı olarak bisiklet kullanacağım.. forumu inceledim, tavsiyeleri okudum, kafam karıştı açıkçası ve biraz utandım cehaletimden... bisiklet işte yahu deyip geçerdim ben... ne çok detayı varmış meğer... neyse bu konudaki tavsiyeleriniz çok önemli gerçekten benim için... oturduğum yer ataşehir iş yerim kadıköy... şimdi öncelikle bisikleti bu arada işe gidip gelirken kullanacağım... yani git gel 20-25 km her gün ve en az... yollar malum istanbul'da... genelde asfaltta kullanacağım ama yokuşu inişi çıkışı da var biraz...sanıyorum bu işlerde boy kilo falan da önemli .... boyum 1.76 kilom 73 ... 1000 liradan 2000 lira arası bir şey almayı düşünüyorum.. ama önemli olan sıkıntısız olması ve beni pek yormaması.. çünkü kırk yaşını devirdik artık....) neyse uzatmadan tavsiyelerinizi beklerim... şimdiden teşekkürler.

(link)

Arkadaşlar yukarıda yazmıştım. İşten eve evden işe ama devamlı kullanım için bisiklet alacağımı... Az önce yeşil bisiklete gittim. Yukarıda linkteki bisikleti al dedi ama... Bu bisiklet için istenilen rakam çok mu? İyi, hafif çok yormayacak bir şey istiyorum. Dünden beri formu inceliyorum. Ölçüler vs.. Gittim denedim rahat gibi.. Ama kafama takılan bazı şeyler var mesela selesi biraz geniş... O avantaj mı dezavantaj mı? Biraz fikir verir, aydınlatırsanız gerçekten çok yararı olacak Sonradan ah keşke şöyle bir şey alsaydım falan demek istemiyorum.

sizlerle önemli bir sıkıntımı paylaşıp tavsiyelerinizi almak istiyorum.

öneri üzerine ''mosso 770 tb smd acera'' bisiklet almak istedim ancak satıcıyla aramızdaki yanlış anlaşılmadan dolayı ''mosso 2671 mtb'' bir bisiklet aldım. bunu fark ettim, değiştirmek istedim ancak fatura kesilmişti. iptal ettirdiğimde 118 tl kdv bedelini ödemem gerekiyor. (satıcının elinde ve üretimde 770 tb olmadığı için değişim imkanım yok. başka bir yerde 770 tb buldum.iptal edip 770 tb alabilirim)

sorum şu: bu iki bisikletten hangisi daha iyidir, benim kullanım amacıma hangisi daha uygundur?
(hem yokuş çıksın, hem sahilde gezebileyim, genelde asfalt yolda kullanırım ama yokuş kesin)

770tb smd acera (28 jant), 2671 mtb (26 jant)

vereceğiniz tavsiyeler üzerine bugün birini tercih edeceğim. şimdiden teşşekkür ediyor, cevaplarınızı bekliyorum..

@urascenk Şehir bisikletlerine bakabilirsiniz

Evet zaten şehir bisikleti alacağım kesin gibi... Ancak öğrenmeye çalıştığım mesela yukarıda linkini verdiğim trek alliant Yani işte jantlı falan.... arkada bir şeyler taşımak için yeri var vs... Görüntü mükemmel. Ama şehir bisikletleri de klasik olanlar ve olmayanlar diye ayrılmıyor mu? Forumu okuduğumda yeni başlayanlara önerilen modeller genellikle 700 tl ile 1500 tl arasında değişiyor. Bu dediğim Trek alliant man 2200 lira.. O paraya çok daha iyi bir şeyler alırmışım gibi geliyor. Bir de belki tamamen saçma olacak ama nedense bu görüntüsü güzel klasik şehir bisikletleri insanı daha çok yorar gibi düşünüyorum.

@urascenk Öncelikle kadro boyunuzu saptamanızı ve sahibinden.com a bir göz atmanızı öneririm. Sıfır almaya luzum yok 2200 verdikten sonra 3500 liralık bisikletide alırsınız. Hevesle alıp satanlar çok :)

@wow.crixus

Geçen sene başladım çocukluktan sonra tekrar binmeye. Bu sene artırdım binmeyi. 1200-1500 fiyat arasında çok güzel bisikletler var eve ama bindikçe iyisini istiyorsunuz. Kafanızda her şey iyiye gidiyor fren aynı fren ama pabuç yerine hidrolik disk vites altus yerine deore v.s v.s bir sürü şey sonra fiyat çıkıyor 3000 TL.

@urascenk
bisikletin görünüşü biraz klasik, yüksek gidon boynu, geniş selesi ile rahat bir biniş sunar, ama ben olsam klasik değil daha spor bir modele yönelirdim, (link) bunun gibi yani. daha seri, çevik diye.

@obezkirpi teşekkürler... bu daha iyi gerçekten... bu bana uyar mı acaba 176 boyum.. uygun kadro 54 oluyormuş.. neyse ya da bizim burada yeşil bisiklet diye bir mağaza var.. en iyisi deneyerek almak

@urascenk
tabi denemeden almayın, internet sitelerinden baska modellere hatta markalara da bakin bisikletciye gitmeden once

Geri