Scudo Sports

Bisiklet alacağım(Seçim)

tam düşündüğüm gibi çıktı verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim

Scudo
Donanım olarak Salcano daha üstün olsada ben bu iki bisikletten birisini alacak olsam hiç düşünmeden Sedona 751'i alırdım. Yada birazcık daha bütçeniz yükselirse aşağıdaki modele bakmanızı öneririm, pazarlık ile liste fiyatından çok daha ucuza almanız mümkün.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Hasan Topcan
merhaba siteye yeni üye oldum asfalt yolda ve ara sıra arazide ve en önemli kısmı günde 30-40 km yol yapabileceğim 1200 tl civarı bir bisiklet arıyorum bana model olarak fikir verebilirmisiniz saygılar

-hybrid türü bisiklet seçmeniz gerekiyor.
-öncelikle boyunuzu belirtmeniz gerekiyor ya da bacak içi boyu ( tabandan kasığa kadar)
- cannondale quick 1100tl (düz maşa, tipik şehir)
- drag canyon comp 600tl ( maşası amortisörlü ve daha kırma bi bisiklet. arazi-yol) ( ankara doğa bisikletten alabilirsin. türkiye temsilcisidir. fiyat/performans ürünüdür.)
- merida tfs crossway 100v 1000tl ( maşası amortisörlü drag tipi bi bisiklet)

bu tip bisikletlerde kadro boyu seçiminde birkaç kademe büyük boy kadro seçimi yapılması daha doğru olarak görülüyor. yazdıklarıma dikkat edersen, sorun yaşamazsın.

Selam...Forumda daha yeniyim.Bisiklet almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim.Baktığım bir kaç model var ama tam anlamadığım için hepsinden vazgeçtim.
100 kiloyum 1.80 boyundayım. işe gidip gelirken ve boş zamanlarda kullanmak istiyorum. Bulunduğum bölgede tamamen asfalt..benim en çok hoşuma giden KRON XC500 md oldu...Yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum...Limitimiz de maksimum 800 tl dir.

Araziye çıkmayacaksanız, tamamen asfaltta kullanacaksanız MTB almayın, şehir/tur bisikleti alın. MTB kalın ve dişli lastikleri ile sizi yorar.

Öncelikle kullanım alanınızı netleştirin ve bu iş için ayıracağınız maximum bütçeyi belirleyin, ona göre tavsiyelerde bulunalım.

@Oguzhan.Pilgir

Limitimiz Maksimum 800 tl dir. Benim esas amacım kilo vermek ve dağ bisikletleri turlarına katılmak.:(

o zaman, eğer bütçeyi biraz daha zorlayabilirseniz 850-900TL ye şu bisikleti alabilirsiniz, kadro ve donanım olarak bu fiyat aralığında en iyi bisiklet bu bana göre...

(link)

@Oguzhan.Pilgir
Çok teşekkür ederim bütçeyi biraz fazla zorlamalıyım ama çok güzel bir bisiklet...

@teymen55

fiyatının nette 1040 tl olduğuna bakma, forumu incelersen bazı arkadaşlarımız bayilere giderek pazarlıkla 850-900 TL ye kadar düşürdüler fiyatı...

• Beğen
Tepkiler: teymen55
Herkese merhabalar.2 senedir bisikletsiz yaşam tarzına dayanamadığım için yeni bir bisiklet almaya karar verdim.Bütçem 500 lira...Daha önceki araştırmalarımda ng650 'ye baktım fakat sağlammı değilmi karar veremedim.Ben ng650 tarzında dağ bisikleti istiyorum ama caddede asfaltta kaldırım merdiven vs inerken sorun çıkartmayacak bir dağ bisikleti istiyorum.Bu kaldırımdan atlamalara dayanabilecek bir model önerirseniz sevinirim.Keyifli forumlar...

kron xc250. alırken lastiklerini değiştirirsin daha ince yol lastikleri taktır. hem artı maliyet olmamış olur hemde şehir içi daha verimli kullanırsın

Neye göre cavap verecekler? Biraz bilgi ver nerede kullanacaksın, ne sıklıkta kullanacaksın vb.

Eğer bulunduğunuz semtte antrenman yapacak tesis var ise yol bisikleti; arkadaşlarımla da biner gezerim eğlenirim diyorsanız dağ bisikleti.

Sokakta kullanacağım ama arada yarış yapsam arkadaşlarla ve virajlar var zaten viraja kadar 20 km yapıyorum

yarışlar için bisiklet kullanmamanı öneririm,sonuçta ülkemizin yolları,trafiği belli,Allah muhafaza..

@Eren123

Kardeşim sen kaç TL arası bir bisiklet istiyorsun ve aklında olan bir marka var mı ?

Geri