Scudo Sports

bisiklet alacağım önerilerinizi bekliyorum

Tepki
83
İsim
Çağlar
Bisiklet
Sedona
değerli arkadaşlar bisiklet almak istiyorum maksimum bin liraya kadar bütçem var. genellikle asfalt ve kilitli parkede kullanacağım buna göre 500-1000lira arasında mtb ya da şehir-tur bisikleti önerilerinizi bekliyorum. kadro boyu konusunda en alt ve en üst sınır kaç cm olmalı sizce. önerilerinizi bekliyorum aklımda sedona 300 modeli (link) var 800 lira sizce bu bisiklet boyuma uygun mudur? kullanabilir miyim?

Scudo
eger mtb istiyorsan (ki eger asfalt cogunlukla kullancaksan onermem pek) benim modelimi onerebilirim Carraro Force 540, pazarlikla 900lira alabilirsin, ama asil tavsiyem tour bisikletlerine bakman yonunde, mtb asfaltta hamallik bence, ben arazi istedigim icin aldim ama onumuzdeki kis asfaltta surecegim zaman ince lastik alacagim, mtb'nin o iyi yani var, istersen tour bisikletine yakin incelikte lastik takabiliyorsun, alayim hem orada hem orada dersen mtb, yok ben asfaltciyim arazi ile isim olmaz diyorsan tur al, ki tur bisikletler de belli bir seviyede araziye girebiliyor

vede boyunu yazarsan kadro onerilerisi de yapabiliriz bence 160 da olabilir 190 da :D bilmiyoruz

boyum 1.86 kilom 85 hocam yeni üye oldum foruma heyecandan boyumu bile yazmayı unutmuşum :)

senin boyuna 18" veya 20" kadro olur gibime geliyor, tam aradasin, ikisinde de cok sorun yasamazsin, 26" jant'dan sasma ama mtb'de, tour 28" alabilirsin, once ne alcagina karar verirsen daha kolay oneride bulunabiliriz, mesela tour olarak
(link)
guzel bir model, forumda kullanlar mevcut, hatta konu var bunun hakkinda inceleyebilirsin

Mosso bisikletleri öneririm bende WILDFIRE TOURNEY HYD aldım daha 1 hafta önce Sundudan (izmirde çankaya).
Başta amacım Carraro almaktı çünkü Forgeları fln çok beğeniyordum ama sonra fiyat-fayda endeksinde Mosso daha ağır bastı
Günde yaklaşık 16 km yol yapıyorum gayet mutluyum :rolleyes:
Ayrıca bizim yollarımız ne yazık ki Avrupadaki gibi değil genelde sahilde felan kullanıyorum ancak dağ bisikleti aldım çünkü her yer çukur tümsek logar kapağı vb...
Arada araziyede çıkarız belki diye mtb ya da şehir-tur bisikleti almaktan vaz geçtik..

Merhabalar;
Özel mesaj olarak kendi bisikletim ile ilgili satış bilgilerini gönderdim. İlgi buyurmanızı rica ederim.

Geri