Scudo Sports

Bisiklet Alacağım Ama

@Anonim Hepimiz öyle dedik ama ısrarla yol bisikleti istiyor arkadaş.

Scudo
Gönlünden geçen olsun inşallah triban bak bence ben sedona 410 la işe gidiyorum dönüşte fırına gidiyorum uzun olmasada geziyorum memnunum

@Anonim. Tek birkere alıp uzun süre kullanmak istiyorum. Ve yol bisikletinden yanayim

@M.Fatih

Öncelikle belki kilo olarak fazlası olan ve kondisyonu yetersiz birine yol bisikleti önermiyorsunuz. Size şöyle açıklamak isterim 2 ay önesine kadar kilom 99 du spor ' a başladım ve şuan 91 kiloyum şehir içi bisiklet alsam 1000 - 1300 TL ' ye belki 6-7 ay sonra kondisyonum artınca beklentilerimi karşılamayacak ve tekrar bisiklet almak zorunda kalacağım. o yüzden ben direk yol bisikleti almak istiyorum.

Kardeşim sahibindenden 2.el güzel 1000 liraya yol bisikletleri var araştırmanı tavsiye ederim,
semtindeki bisikletçilerede bir sor derim bu arada slr 500 gayet güzeldir fiyatıda güzelmiş eğer problemsizse bisiklet düşünülebilir.

@Elbrus Bisiklet 0 jelatini çıkmamış daha ve benimde çok hoşuma gitti ama kimse tavsiye etmedi slr 500 ü

Valla kardeşim tavsiye etmeyenler neden tavsiye etmediklerini yazsınlar bizde bilelim madem,
sora set güzel bir bisiklettir 1350 lira gibi bir fiyata sıfırını bulmakda oldukça zor.

@Elbrus Evet galiba ben bu bisikleti alacağım ama son bir sorum var. Boyum Ayakkabısız 1.81 bisikletçideki son slr 500 ve tam hatırlamıyorum galiba kadro boyu 54 demişti 54 olduğundan eminim ama o kadro boyumu dedi ondan emin değilim bana uyarmı sizce ?

Boy Kadro
155 - 165 48 - 51 cm
165 - 170 51 - 53 cm
170 - 175 53 - 55 cm
175 - 180 55 - 57 cm
180 - 185 57 - 60 cm

bu şekilde yol bisikleti boy-kadro seçimi
Sürme şansınız varsa yinede bi deneyin derim

Düzenledim

@Elbrus Ozaman ben yanlış duymuş olabilirim çünkü satan kişi benle aynı boya sahipti ve aynı boyda bisiklet kullandığını söyledi büyük ihtimalle 44 demiştir.

Bianchi Slr 500 28 Jant 18 V

Ürün özellikleri:
Fren : SHIMANO BR3500 KUMPAS FREN

Jant : 28" AIRLINE-4 ÇİFTKAT ALÜMİNYUM 24H (12x2)

Kadro : ALÜMİNYUM 1.1/8" ENTEGRE TRIPLE BUTTED

Lastik : MICHELIN 700X23C 23-622 DYNAMIC SPORT

Maşa : 28"YOL ALÜMİNYUM 1.1/8"

Sele : SELLE ROYAL 2066URN

Vites : SHIMANO SORA

Vites Kolları: SHIMANO SORA ST-3500 2X
Krank Takımı: SHIMANO SORA FC3550 50X34

http://www.maviruyabisiklet.com/resimgoster.asp?resim=bianchi_slr_500_28_jant_18_v(1).jpg&w=200

@Elbrus Aga adam mtb istemiyor :) Mtb kadro ölçüsü veriyosun adama :)

@M.Burak KARADAĞ
Kafam karıştı :uzgnm::uzgnm:

Kusura bakmayın uykusuzluktan :D düzelttim yukarda mesajı

@Anonim Teşekkürler internette en ufak bir inceleme veya başka birşey bulamadım yol bisikleti olarak aldıgım model çok hoşuma gitti ama birde sizin görüşlerinizi duymak isterim ve şimdi 2. olarak 300tl bütçem ile yanına neler almam gereklidir. günde 34 km süreceğim.

@Enjoythelife Bak benden sana abi tavsiyesi bisikleti aldıysan artık kimseye görüş sorma çünkü birinin bi eleştirisi bisikletten soğutur adamı ;) İçine sinerek almışsın güle güle kullan bence güzel bi bisiklet...Ne alman gerekir kesinlkle iyi bir kask sakın ucuza kaçma bu konuda çok önemli.Ve tabii eldiven ve bir de kask aynası :)

Öncelikle iyi akşamlar ben size bütçenize uygun bisikletleri şöyle sıralayayım :)

Yol Bisikletleri :Btwin triban 3 ve 5 / Sedona 610 (2014) / Salcano xrs060 (önerim değildir ama seçenekler arasında bulunsun)

Dağ Bisikletleri :Sedona 720 (2014 ama , kendi bisikletimdir fiyat performans açısından iyi bir seçenek) , 920 ve 820 / Salcano ng 450 serisi /Carraro'nun Big ve Crp serileri .

Şehir Bisikletleri :Sedona (2014) 320 ve 410 /Carraro'nun Sportive serisi (Sanırım bu kategoride kendimce en iyi tasarımları Carraro oluşturuyor)

Katlanır Bisikletler : Matex Bfold serisi /Dahon Vybe c7a (Dahon bu konuda neredeyse en iyi markadır ama fiyatların yüksek olması biraz moral bozucu indirimde bulursanız iyi bir seçenek) /Carraro flexi.

Not;

1- Buraya Mosso ,Kron ,Bianchi gibi markaları yazmadım neden derseniz bu markaları deneme fırsatım olmadı bu yüzden bilmeden önermek istemedim .

2- Katlanır bisikletleri neden yazdınız derseniz çalınma gibi riskleri en aza indiren ve taşıma konusundaki en rahat bisiklet türü oldukları için yazdım(tecrübe sabitli) .

3-Yol bisikleti isterken neden dağ öneriyorsun derseniz olurda konfor ister ve fikrinizi değiştirirseniz diye bulunsun dedim (bu lafımdan kesin kavga çıkacak :D)

Geri