Scudo Sports

Bisiklet Alabileceğim Site

Tepki
3
Arkadaşlar internetten bisiklet alabileceğim güvenli site var mı bildiğiniz?

Scudo
@salih damar

hepsiburada.com veya n11.com güvenli siteler..

En iyisi görerek dokunarak almaktır.İnternetten alınca pek sağlıklı olmuyor.Var ise beğendiğiniz modelin şehrinizdeki bayisi ile görüşüp istediğiniz modeli getirtin.Acizane tavsiyem..

Canlı olarak görüp beğendiğiniz bir modeli daha ucuza mâl etmek için internetten alabilirsiniz. Bunun için Sahibinden.com Sanalpazar.com n11.com gittigidiyor.com hepsiburada.com hizlial.com kliksa.com gibi güvenilir siteleri tercih edebilisiniz. Şahsen bisikletimi sahibinden.com dan aldım. Ama öncesinde kendim canlı olarak görüp beğendikten sonra daha uyguna geldiği için neti tercih ettim.

Arkadaşlar almak istediğim model n11.com da var oradaki bisikleti de spordünyası.com(bisikletcim.com la aynı yer oluyor) yolluyor ama orası hakkında pek iyi yorumlar almadım ve çok şikayet var sizin görüşleriniz nedir?

Daha sağlıklı ve rahat bir bisiklet sahibi olmak istiyorsaniz kesinlikle deneyerek,görerek almanızı tavsiye ederim

İlk önce alacağın ürüne karar ver. Daha sonra Erzurum da bayiisi olup olmadığına bak.

@salih damar

Hemsehrim merhaba Ezurumda bildiğim kadarıyla bianchinin bayisi ve bol çeşitli bi mağazası vardı Taşhan'ın karşısında orada bisikletleri yakından görüp analiz edip ihtiyacına uygun bisikleti saptayabilirsin; eğer bu konuda kararsızsan tabi.Site içinse tamamiyle senin tercihine kalmış hepsinden yapacağın alış veriş ortalama aynı olacak o yüzden fiyat konusunda kesene hitap eden siteyi senin belirlemende fayda var,google de bir müddet taramayla birçok mağazaya ulaşabilirsin.

@salih damar

bisikletcim.com sitesiyle ilgili internet ortamında çok şikayet var. Bilginiz olsun.
Toplam ve bacak boyunuzu ölçüp almak istediğiniz bisikletin kadro boyunu belirlersiniz. Sonrasında bütçenizi belirttiğinizde internet ortamında satıl yapan güvenilir firma alternatifleri çıkarılır.

@ulas
Ulaş Bey,
Firma yetkilisi, hatta sahibi bile olabilirsiniz. Fakat bu cümleniz hoş değil.
Piyasadaki rakipleriniz gerçek bir bisiklet firması değil mi? Sirkeci şubenizle sıkıntılar yaşayıp bu forumda da paylaşıldığını hatırlatırım.

Eğer ilk bisikletinse mutlaka bisikletçileri gezmen lazım. Ben ilk bisikletimi bisiketçiden aldım, tam bana göre olduğu için ikinci bisikletimi internetten alırken fazla sorun yaşamadım. Ben bikeandoutdoor.com sitesinden almıştım, ertesi gün elime ulaştı bi sorun yaşamadım. Teşhir ürünü gelmesi canımı sıktı gerçi ama, zaten ellerinde kalan son bisikletti o yüzden onu burda şikayet etmeyeceğim. Benim tavsiyem illa alacağın yer internet olacaksa, telefonla da arayıp bi konuş. Ayrıntılarını sor işin.

Arkadaşlar karantina hastalık vs sebeplerden dolayı gidip görerek almak bisikleti bir süre daha imkansız gibi görünüyor şuanda güncel internetten sipariş verebileceğimiz ürün çeşitliliği fazla olan bisiklet alabileceğimiz bir site öneriniz varmıdır ?
Genel olarak tüm ihtiyaçlarımı hepsiburada dan yaparım , ancak bisiklet olarak ürünlerde model isimleri pek yok çoğunda da tam anlamıyla özellikleri yazmıyor.

Arkadaşlar karantina hastalık vs sebeplerden dolayı gidip görerek almak bisikleti bir süre daha imkansız gibi görünüyor şuanda güncel internetten sipariş verebileceğimiz ürün çeşitliliği fazla olan bisiklet alabileceğimiz bir site öneriniz varmıdır ?
Genel olarak tüm ihtiyaçlarımı hepsiburada dan yaparım , ancak bisiklet olarak ürünlerde model isimleri pek yok çoğunda da tam anlamıyla özellikleri yazmıyor.
Size öneride değilde velesbitçim adlı satıcıdan uzak durmanızı öneririm ilan ile gelen ürün farklı geliyo gerisini aradığınız marka modeli internette aratarak satıcıları bulabilirsiniz satıcılarıda forumda arama kısmında aratarak bulup sağlam olup olmadığını kontrol edebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: bis212
@eypcn.ytmz Dağ bisikletimi Bisikletçim.com üzerinden almıştım. Bisiklet ile alakalı bir sorun yoktu, istediğim model sıkıntısız elime ulaştı. Sadece ödeme konusunda biraz karışıklık oldu, ben kapıda ödeme seçeneğini seçtiğim için o da.

Size öneride değilde velesbitçim adlı satıcıdan uzak durmanızı öneririm ilan ile gelen ürün farklı geliyo gerisini aradığınız marka modeli internette aratarak satıcıları bulabilirsiniz satıcılarıda forumda arama kısmında aratarak bulup sağlam olup olmadığını kontrol edebilirsiniz
Ben bi sorun yaşamadım

Çözüm sağlamadılar mı?
Malesef üstelik ürünü sipariş etmeden önce arayıp tastik etmeme rağmen yanlış ürün geldi IMG_20200411_135440.jpg

Siparişini verdiğim ürün pgt 707 idi bana pgt 507 geldi

Geri