Scudo Sports

Bisiklet Alabileceğim Site

Scudo
aynı sorunu yaşadım velesbitçim ile. yanlış ölçü dış lastik yolladılar sonra da inkar ettiler . güvenilmez bir site.

Uğur bisikletten Bianchi Sprint aldım. Ömrümde ilk defa bu kadar güzel paketlenmiş bisiklet gördüm. Sıfır çizik sıfır hata. Teşekkürler Uğur Bisiklet.

Uğur bisikletten Bianchi Sprint aldım. Ömrümde ilk defa bu kadar güzel paketlenmiş bisiklet gördüm. Sıfır çizik sıfır hata. Teşekkürler Uğur Bisiklet.
Ben de uğur bisikletten Bianchi M0011 almayı düşünüyorum. Vites ayarları falan yapılı gelmiş miydi yoksa kendimiz mi yapmamız gerekiyor? Veyahut bianchi'nin yetkilendirdiği satıcıya götürüp ücretsiz kurulum yapıyorlar mı? Özetle siz bisikleti nasıl kurdunuz? cevaplarsanız çok müteşekkir olurum.

• Beğen
Tepkiler: oguzhan83
Serviste ücretsiz kurulum yapılıyor. Garantiyi başlatmak içinde böyle bir şart var zaten, orada kurulumu yaptırıp ayarlatabilirsiniz. Vites ayarı konusunda servis bazen isteksiz olabilir siz yinede talep edin.

• Beğen
Tepkiler: Furki4_4
Ben de uğur bisikletten Bianchi M0011 almayı düşünüyorum. Vites ayarları falan yapılı gelmiş miydi yoksa kendimiz mi yapmamız gerekiyor? Veyahut bianchi'nin yetkilendirdiği satıcıya götürüp ücretsiz kurulum yapıyorlar mı? Özetle siz bisikleti nasıl kurdunuz? cevaplarsanız çok müteşekkir olurum.
Dostum bisikleti aldım ve kurulumunu kendim yaptım ancak Uğur bisiklet bana şehrimde her türlü servis desteği verebileceğini söyledi. İhtiyacım olmadığı için gerek duymadım.

Bence almadan önce götüreceğiniz yerden kurulum için teyidini alın. Çünkü bazı bayiler bayiliği zaman içinde iptal ediyor, bazısı sadece satıyor servis vermiyor, bazısı da kuruluma ücret istiyor. Bu konuda anladığım kadarıyla bir standart var denilemez.

Geri