Scudo Sports

Bisan RX Serisi görüşleriniz

Bence kadro ile bir sorununuz olmaz. Ben de 1.85 boy 83 kiloyum. 56 kadro kullanıyorum bazı bisikletçiler büyük bu sana diyorlar. Size de küçük demişler. Siz kendinize küçük geldiğini hissediyorsanız. Gidon boğazını ters çevirebilirsiniz, gidon açısını biraz yukarı kaldırmakta fayda sağlayabilirsiniz. Sele'yi ben en önde kullanıyorum siz en arkada kullanabilirsinz. Grand Eko güzel değil ya Rx9300 gibi değil (görünüş itibariyle konuşuyorum) Ve bisiklet üzerinde çok dik durmamaya çok eğik durmamaya dikkat edebilirsiniz ağrılar azalır ve yok olur diye düşünüyorum.
Grand Tour güzel değil mi? 😳 Allah taş yapar! 😂

Scudo
Bu gün gidonun ust bolumunun (sti kollari) yukari acida oldugunu farkedip yere tamamen paralel olacak sekilde komple aşağa eğerek bi 50 km daha denedim. Sonuc el bilegindeki ve sirttaki agri direkt kesildi. Belim ise 4 saat sonunda 45. km de fln ufaktan agrimaya basladi.. Gidon bogazi 9 dan 12 mm lere uzatirsam sorun kalmayacak gibi.. ✌
**Her detayi yaziyorum ki hem kendime arşiv hem de birilerinin işine yarar belki diyerek..👋

Bu gün gidonun ust bolumunun (sti kollari) yukari acida oldugunu farkedip yere tamamen paralel olacak sekilde komple aşağa eğerek bi 50 km daha denedim. Sonuc el bilegindeki ve sirttaki agri direkt kesildi. Belim ise 4 saat sonunda 45. km de fln ufaktan agrimaya basladi.. Gidon bogazi 9 dan 12 mm lere uzatirsam sorun kalmayacak gibi.. ✌
**Her detayi yaziyorum ki hem kendime arşiv hem de birilerinin işine yarar belki diyerek..👋
Bence alışıyorsunuz gidon boğazını uzatmakta aceleci davranmayın

• Beğen
Tepkiler: MstCnrMbt
Bence alışıyorsunuz gidon boğazını uzatmakta aceleci davranmayın
Xlc 12 mm siparis ettim bakalim aklimda kalmasin.. Boynum ve belimde inceden sızı kaldi belki faydasi olur bir nebze..

Arkadaşlar bende RX9300 veya RX9500 almayı düşünüyorum Trendyolda 4500-5000 arasında bir fiyatı var. Ramazan sonuna inşallahhhh..

sorum şu ki 52cm var sadece. Boyum 179 bacak boyu 82 felan boyunu ne almalıyım.

Xlc 12 mm siparis ettim bakalim aklimda kalmasin.. Boynum ve belimde inceden sızı kaldi belki faydasi olur bir nebze..
120mm gidon bogazi taktim. Rahat pozisyonda ustten bakista Ustteki orjinalindeki 90mm alttaki 120mm oldu. Bel kol el agrisi hic yok sadece ve sadece 1 saat sonunda boynuma saplanan agri! Öne eğilmekten oluşan bu agri işin doğasindami var alişmakmi gerek (henuz 250km dir kullaniyorum yol bisiklet) yoksa acidan yada kadro boyundan mi çozemedim..
20210428_110054.jpg
Arkadaşlar bende RX9300 veya RX9500 almayı düşünüyorum Trendyolda 4500-5000 arasında bir fiyatı var. Ramazan sonuna inşallahhhh..

Ic bacak boyundan mutevellit 54 olur sanirsam. 9500 gereksiz pahali 9300 fazlasiyla yeterli Sora setli

120mm gidon bogazi taktim. Rahat pozisyonda ustten bakista Ustteki orjinalindeki 90mm alttaki 120mm oldu. Bel kol el agrisi hic yok sadece ve sadece 1 saat sonunda boynuma saplanan agri! Öne eğilmekten oluşan bu agri işin doğasindami var alişmakmi gerek (henuz 250km dir kullaniyorum yol bisiklet) yoksa acidan yada kadro boyundan mi çozemedim..

Ic bacak boyundan mutevellit 54 olur sanirsam. 9500 gereksiz pahali 9300 fazlasiyla yeterli Sora setli

RX9500'ün sora setlisi de var fiyatları hemen hemen çok yakın o yüzden sormuştum yoksa diğeri gereksiz pahalı aynen.

RX9500'ün sora setlisi de var fiyatları hemen hemen çok yakın o yüzden sormuştum yoksa diğeri gereksiz pahalı aynen.
onu bılmıyordum, aynı kadro geometrisi var, hangisi içinize sinerse, ben şahsen 9300 den aşırı memnunum sadece 54 kadro bi tık küçük geldi bana onuda gidon boğazı uzatıp optımal sevıyeye getırmeye calısıyorum halen..

• Beğen
Tepkiler: fatihgocmez

Bende rx9300 var.Boy 180 iç bacak boyu 82 yani aynı seninle.54 kadro kullanıyorum.52 küçük gelir.54 İdeal.

Bende rx9300 var.Boy 180 iç bacak boyu 82 yani aynı seninle.54 kadro kullanıyorum.52 küçük gelir.54 İdeal.
tamam hocam 54 bana uygun o zaman teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: mudo77
Merhabalar, daha 150km kadar kullandığım 54 kadro rx 9300'ümü satıyorum. Ankara Emre Bisikletten garantisi devam ediyor, ayrıca ücretsiz fitting hakkınız da olacaktır. Yanında kask, arka ışık, kadro çantası, yama seti, pompa vs.'de veriyorum. Bu yüzden özellikle yeni başlayacak arkadaşlar için kaçmaz fırsat. Şahsen görmek isteyenlerle buluşabiliriz.

(link)

Merhabalar, daha 150km kadar kullandığım 54 kadro rx 9300'ümü satıyorum. Ankara Emre Bisikletten garantisi devam ediyor, ayrıca ücretsiz fitting hakkınız da olacaktır. Yanında kask, arka ışık, kadro çantası, yama seti, pompa vs.'de veriyorum. Bu yüzden özellikle yeni başlayacak arkadaşlar için kaçmaz fırsat. Şahsen görmek isteyenlerle buluşabiliriz.

(link)
Fiyat super ihtiyaci olan kacirmasin👌

• Beğen
Tepkiler: mudo77

(link)

Arkadaşlar bisikleti bu forum dışından birine sattım. Çok ucuz olduğunu düşünüyorum, çok favorisine ekleyen oldu ama alan arkadaş elini çabuk tuttu. :)

• Beğen
Tepkiler: MstCnrMbt
Arkadaşlar bisikleti bu forum dışından birine sattım. Çok ucuz olduğunu düşünüyorum, çok favorisine ekleyen oldu ama alan arkadaş elini çabuk tuttu. :)
Ben dedim super fiyat havada kaparlar :) Hayirlisi olsun sevindim adiniza

İlanı önce forumda açsaydınız keşke. 😔

rx9300 iç lastik patlamalarından kurtulamıyorum. Bisan ile iletişime ikinci kez geçtim. İki ay önce ilk iletişime geçtiğimde teknik servis ile iletişim kurmaları sonucu bisikletçi baktığımda elektrik bandı gibi bant çekmişti, üzerine lastik, siyah bant falan tam esnaf işi yani. İki ay memnundum ancak içerisindeki siyah bant, diğer bant falan katlanınca yine patlak oluştu. Bisan müşteri hizmetleri bu sorunu çözebilecek mi bilmiyorum. Bu sorunu yaşayan kişilerin tavsiyelerini bekliyorum. Jant şeridi var jant bandı var farkları nedir tam bilmiyorum. Şu an kapanma olduğu için yaptıramıyorum, yine morallar alt üst.

• Beğen
Tepkiler: ahmet1914
@red12345 bisikletimi aldım ve aylarca iç lastik patlağı ile uğraşmaktan doğru düzgün bisiklet suremedim.

Elektrik bandı, farkli mukavemette bantlar... denemediğim yöntem kalmamıştı.

En son linkteki ürünü keşfettim ve jant mil deliklerinin yol açtığı patlak sorununu cok şükür kökten hallettim. Şiddetle tavsiye ederim.

(link)

rx9300 iç lastik patlamalarından kurtulamıyorum. Bisan ile iletişime ikinci kez geçtim. İki ay önce ilk iletişime geçtiğimde teknik servis ile iletişim kurmaları sonucu bisikletçi baktığımda elektrik bandı gibi bant çekmişti, üzerine lastik, siyah bant falan tam esnaf işi yani. İki ay memnundum ancak içerisindeki siyah bant, diğer bant falan katlanınca yine patlak oluştu. Bisan müşteri hizmetleri bu sorunu çözebilecek mi bilmiyorum. Bu sorunu yaşayan kişilerin tavsiyelerini bekliyorum. Jant şeridi var jant bandı var farkları nedir tam bilmiyorum. Şu an kapanma olduğu için yaptıramıyorum, yine morallar alt üst.
Rx 9300'de sanırım kronik bir sorun bu. Forumdan birisi tavsiye etmişti bana da,gayet memnunum.Buyrunuz
(link)

• Beğen
Tepkiler: red12345 ve safex
Bisiklette en ayar olduğum şeylerin başında olmasına rağmen iki yıldır tekerimin patlamamasının mutluluğunu hala yaşıyorum.(maşallah)

1 kez patladi. Buradaki arkadaslarin tavsiyesi ve yonlendirmesi ile Bisan'a mail attim ayni gun donduler. 1 hafta icinde 2 adet jant bandi ve 2 adet ic lastigi evime yakin yetkili bir bisikletciye yonlendirdiler(pedalturk bostanci). Gittim ucretsiz degisim yaptilar. Uzerine 150 km kullandim sifir sorun.

Geri