1 haftalık kullanım sonrası güncelleme: Bir haftada yaklaşık 150 km yaptım. Alışma sürecinde gayet iyi. Bisiklet bende bindikçe binme isteği uyandırıyor. Yolu hiç hissetmiyorum, önceki bisikletimde yoldan kaynaklanan el ve bilek ağrıları yok. Kadroyu üst limitlerine zorlayamadim. Ama yokuş performansı gayet tatmin edici. Cr-Race052 ile esneye esneye gittiğimi farkettim yokuşlarda. Bunda pedala ne verdiysem o yolda.
Kadro bir tık büyük. Boy 170, iç bacak 78 hatırlatayım. 48 kadro daha iyi olurmuş. Ama buna da bir iki ayar yapınca idare eder vaziyette sürüyorum. Hoodlardan tutmakta zorlanmak dışında sorunum yok. O yüzden genelde bardan tutarak sürüyorum bisikleti.
Alisma sürecinde gidon boğazını ters çevirdim. Büyük kadroyu biraz daha kullanışlı hale getirdik. Hemde gidon 2 cm kadar yükseldiği için konfora katkısı oldu. Kilo verdikçe ayarlari tekrar normal haline çevirmeyi düşünüyorum.
Özetle, bedenle ilgili sorunlara rağmen kadrodan çok memnunum. İyiki almışım. Gittikçe mesafe arttırıyorum, eski kondisyonumu tekrar kazandıkça eğimi daha fazla yokuşlara tırmanıyorum.