Scudo Sports

İnceleme Bisan Rc9800

@Mustaac Güle güle kullanın kadro 28 i destekleyecek mi ?

• Beğen
Tepkiler: NoCycling
Scudo
Hocam öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Konu dışı ama gidon çantanızın marka ve model bilgilerini paylaşabilir misiniz? 😊
Merhabalar,
Gidon çantasını decathlon dan aldım, bir iki hafta önce.
(300 GİDON ÇANTASI 2,5 L RIVERSIDE) 60tl almıştım şimdi 70 tl olmuş.

@barb_9 Bisikletinizi güle güle kullanın resimdeki ayarlanmış sele boyunuz mu? Bisiklet sanki biraz büyük gibi size.

• Beğen
Tepkiler: NoCycling
@barb_9 Bisikletinizi güle güle kullanın resimdeki ayarlanmış sele boyunuz mu? Bisiklet sanki biraz büyük gibi size.
Şimdi 2 cm daha yükselttim hocam. Ayarlama yaparken düşükten başladım dizde rahatsızlık olduğu için.
Büyük olduğu fikri bende de mevcut hafiften. Bakalım bir iki tur sonra netleşir. 48-50 Arada kalıyor benim beden.
IMG-20200527-WA0004(1).jpeg
Haha ben de bana diyorsunuz sandım @trainspotting35

Hocam carraro'da karar kılmıştım ama üretime dahi başlamamış henüz. Aşağıdaki bisan modelinde karar kıldım, boyum 1.87 ve iç bacak boyu 94-95 cm geliyor. 54 kadro ölçüsünün olacağını söyledi bayideki beyfendi, bisanda kadro boyu biraz yüksek mi? Bana ortalama bisan kaç kadro olur?

(link)

@Anonim geometrisi ortada yok henüz. Bayiden fiyat alabildiniz mi hiç aldıysanız dmden yazmanız mümkün müdür

@Anonim Geometri tablosuna bakmadan birşey söylemek zor olur ama 54 zor gibi boyunuza sanki 56 olur gibi ama net konuşmak saçma olur.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Cemal Ç.
Hocam carraro'da karar kılmıştım ama üretime dahi başlamamış henüz. Aşağıdaki bisan modelinde karar kıldım, boyum 1.87 ve iç bacak boyu 94-95 cm geliyor. 54 kadro ölçüsünün olacağını söyledi bayideki beyfendi, bisanda kadro boyu biraz yüksek mi? Bana ortalama bisan kaç kadro olur?

(link)
Hocam bisanda kadrolar birazcık büyük. Ama bayide gormeden net birşey söylemek zor.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Cemal Ç.
1 haftalık kullanım sonrası güncelleme: Bir haftada yaklaşık 150 km yaptım. Alışma sürecinde gayet iyi. Bisiklet bende bindikçe binme isteği uyandırıyor. Yolu hiç hissetmiyorum, önceki bisikletimde yoldan kaynaklanan el ve bilek ağrıları yok. Kadroyu üst limitlerine zorlayamadim. Ama yokuş performansı gayet tatmin edici. Cr-Race052 ile esneye esneye gittiğimi farkettim yokuşlarda. Bunda pedala ne verdiysem o yolda.

Kadro bir tık büyük. Boy 170, iç bacak 78 hatırlatayım. 48 kadro daha iyi olurmuş. Ama buna da bir iki ayar yapınca idare eder vaziyette sürüyorum. Hoodlardan tutmakta zorlanmak dışında sorunum yok. O yüzden genelde bardan tutarak sürüyorum bisikleti.
Alisma sürecinde gidon boğazını ters çevirdim. Büyük kadroyu biraz daha kullanışlı hale getirdik. Hemde gidon 2 cm kadar yükseldiği için konfora katkısı oldu. Kilo verdikçe ayarlari tekrar normal haline çevirmeyi düşünüyorum.

Özetle, bedenle ilgili sorunlara rağmen kadrodan çok memnunum. İyiki almışım. Gittikçe mesafe arttırıyorum, eski kondisyonumu tekrar kazandıkça eğimi daha fazla yokuşlara tırmanıyorum.

Ekleme: Bugün Bisan'ın üretim müdürü Ali Bey'le iç lastikler hakkında mesajlaştik. 19-23 iç lastik gelmisti. Kendisi hemen gerekli aksiyonu alacaklarını belirtip tarafima bir çift lastik yollamak için adresimi aldı.

Bisikletle birlikte gelen Cst dış lastikler hakkında da Michelin marka olduğunu ama gümrükte işlemlerinin devam ettiğini söyledi. Yani aslinda bisikletlerle birlikte Michelin lastikler gelecekmiş, Gümrük işlemleri bitmediği için eski seriyle verdikleri Cst lastikleri takıp yollamışlar.

Ben ilgi alakadan çok memnunum şu ana kadar. Her problemi anında çözüyorlar. Tesekkürler Bisan, teşekkürler Orçun Bey ve Ali Bey.

Son düzenleme:
@Mustaac çok teşekkür ederim hocam, düğünüm olsa bu kadar sabırsızlanmazdım. :) evde bisiklet aksesuarlarım bana bakıyorlar, ben de onlara

Bir hafta daha..

@Anonim 187 boy a 54 çok küçük olur. Ben 180 boy ile hem 54 hem de 56 carraro kullandım. İkisinde de rahat ettim.

Bisikletle birlikte gelen ve sonrasında ilk turda biri, sonraki turlarda diğeri patlayan 19-23 lastikler için Ürge müdürü Ali Bey'in gönderdiği iç lastikler elime ulaştı. Teşekkurler Bisan.

Dosyalar

• P00610-145453.jpg
    P00610-145453.jpg
    1,2 MB · Okunma: 91
Geri