bisan trx 8600 nasıl sizce?? ben çok beğendim özelliklerini
Fiyatta bir indirim alabildiniz mi?arkadaşlar bugün fabrikaya gittim.trx 8600 üretim aşamasında olduğu için bayilerde bulunmuyor. ben de fabrikada showroomu gezdim.sağolsun çok ilgilendiler.bisiklet tabiri caizse mermi gibi. siparişi geçtim. mayıs sonuna yetiştireceklerini söylediler. ben mat rengine bayıldım. almayı düşünen arkadaşlar mutlaka baksınlar diyorum.tam bir fiyat/performans bisikleti olmuş.
Hocam su anda firmaların hepsinde var gecikme. Siparişleri covid19 nedeniyle gecikti. Yetmiyormuş gibi bir de gümrükte uzun süre bekletildi. Yetmiyormuş gibi vardiyalı çalışma nedeniyle montaj hatları yavaşladı. 1-1.5 ay kapalı kalan fabrikalar oldu ayrıca. Gece gündüz mesai yapıyor bir cok firma model yetiştireceğim diye. Geçen sene olsa haklıydınız bu serzenişte ama bu sene ahval ve şerait bunu gerektirdi.Bisan trx 8600 almak istiyorum bugun bulsam parasını verip alicam, bisiklet hiç bir yerde yok, fabrikayi aradim hangi bayinizde var satin almak istiyorum, 8600 un uretimi henüz başlamadığı bilgisini aldım, şaşırmamak mümkün değil, 2020 model bisikletimiz diye websitene yüklüyorsun, 2020 nin ortasina gelmişiz bisiklet daha ortada yok, güven kaybediyorsunuz.
Hocam çinde Ocak ayinda başladı. Tedarik zinciri sekteye uğradı. Vardiyalı çalışma orada o zaman başladı.Covid 19 un bilincindeyim, ama bu bela başımızda uzun zamandır yok, ulkemizde ve Avrupada mart ayinin sonunda yogunlasti, siz 2020 model bisikletinizin parcalarini 2020 nin ortasinda tedarik etmessiniz, 2020 oncesi hazir eder uretime gecer ve yeni sene itibariyle piyasaya mali pompalarsiniz, farkindaysaniz fabrika hic uretimine baslanilmadigi bilgisini veriyor, problem burada, ocak subat ayinda ne yaptiniz. O zamanda mi covid 19 vardı. Bende ureticiyim uzak dogudan herseyimi ithal edip uretim yapıyorum, yeni sezonun hazirligini yeni sezon baslamadan once yapiyorum ki mali zamanında uretebiliyim.
Çok beğendiğim tur bisikleti modeli. Ben bir sene tur bir sene yol yaptım şimdiye kadar. Çabuk sıkılıyorum demek kiBen de Bisan'ın TRX 8600 modelini kestirdim gözüme, iki gün önce instagramdan yazdım Haziran'da bayiide olacağını bildirdiler.