Scudo Sports

Bisan hakkında sorular, cevaplar ve öneriler

Newwave'in kadro ağırlığı ne kadardır. 1500 civarında diye biliyorum ama sadece bir tahmin.
Şimdiden teşekkür ederim

Scudo
eski bisikletler bunlar arkadaslar bana kalırsa vadesi dolmustur

kalitesi nasıldır bilmiyorum ama bende bu bisikletlerden elimde bisikletim varken almıştım ama hayal kırıklığına uğradım çünkü reklamlarında gösterilenler ile bu verdikleri çok farklı çıkmıştı. Bende hiç kolisini bozmadan, toplamadan satmıştım.

Selamlar
bir sorum olacaktı benim eski model bisan apenninim var aynakolu eskidi değiştirmek istiyorum yalnız diğer aynakollar uymuyor apennine hangi aynakol uyar acaba yardımcı olursanız çok sevinirim

herkeze selam bisan eldoradoların toplam ve kadro ağırlıklarını bilen kimseler varmı aramızda özellikle kadro ağırlığını yazarsanız çok sevinirim
görüşmek üzere...

Merhaba arakdaşlar ben önceden pek bir bilgili dğeilim (ki halada değilim) Bisan Nuance aldım geçen yaz şimdilik kullanıyorum ailme bu konuya profosyonel baktığımı anlatabilirsem dğeiştiricem :) ancak şimdilik elimde bu var :) ben beğeniyorum sizin görüşleniriz nelerdir?

Özelliklerine baktım ama kadro hi-ten ve çift amortisörlü.Şahsen çok kaliteli bi şey değil.Değiştirmen bence de uygun olur.Seni destekliyorum.:D :)

profosyonel olarak yapacaksan önce yol sonra mtb bisikleti almalısın bence yarış koşacaksan yani

Yarış koşmayacağım ancak etkinliklere katılmak istiyorum onlar için ne yapmalıyım

hi-ten kadro arkadaşım dost acı söyler.bu bisiklet çok amatör,ve hız kazandırmaz,tek amotisör herzaman senin avantajın olur.eğer değiştiriceksen bunu sat 2. elden o paraya kask alırsın.eğer bütçen varsa bir sedona borla al derim.eğer bütçe az ise bisikletten kazandığın parayı biriktir 400 ytl olunca haber ver buradaki üstatlarım sana tavsiyelerini sunarlar vede bir bisiklet pedalşörü olursun:D

Selam arkadaşlar ben 4 gün önce bisan taifun aldım ama cok agır ve hızlanması bi dert cok cabuk yavaslıyor ne yapabiliirm bu bisiklet hepmi böyledir

@serdal38

Keşke burada satınalmadan önce bu bisikleti sorsaydın..
Evet bu bisikletler hep böyledir..Az bindiysen hemen arka amortisörü olmayan bir modelle değiştir. (Biraz zarar etsen bile!!)

@serdal38

bisiklet çift amotisörlü olduğu için, çok ağır..
şehiriçi kullanımlara uygun değil, uzun süreli binişlere ise hiç değil.:(
imkanın varsa değiştir.
zaten o bisikletten sonra giriş seviyes ibr bisiklete binsen bile, uçtuğunu düşünürsün.

puffffffffffff kaldı basıma yani degiştiremem ki sehir içinde sürcegim bide bunu

@serdal38

bnde tam bu bisikletten almayı düşünordum 26 jant 24 vites görüntüsüde güzel aslında hızını bilmiorum ama bn rahatlık taraftarı olduum için sorun olmaz ama hız istiosan haklısın

pulsar kardeş ben 10 senedir kullanmadığım mountain cat'i yazlıktan getirdim, sırf kadrosu ne kadar bilemem ama dün bisikleti tek parça olarak elime alıp basküle çıktığımda çıplak kilomla aradaki fark 14,5 kg kadar geldi. Yeni bisikletim Amoeba Hussar'ın da 13 kg olduğunu gözönüne alırsam çok yaralayıcı bir durum değil. Kadro da onca senelik atıntı pozisyonuna rağmen sağlam gözüküyor. Biraz elden geçirip yedek bisiklet yapıcam

bisan ihlası bilmiyorum ancak bisan eldorado 16 kg. tartıda önce kendim sonra bisikletle çıkarak ölçtüm, 2 farklı tartıda denedim ikisi de 16. artık kadronun içine beton mu döktüler naptılarsa eŞŞek kadar olmuş :D

herkese selamlar arkadaşlar.bende bisan ın hybrid modeli var bu bisiklet tur bisikleti yani 28 lik.benim merak ettiğim acaba bu bisikletin kadrosunun ağırlığı ne kadar(7005 alüminyum kadro, boyu 52 cm)bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Arkadaşlar bisanın fresh modeliyle ilgili görüşlerimizi ve şikayetlerimizi burada paylaşalım.

Siftah benden olsun:) Vites takımları çok sıkıntı çıkartıyor.Sürekli öndeki vitesi değiştiren demire temas yapıyor.Zinzir yağlı değilse çok ses yapıyor.İkincisi akord ayarları iyi değil.Disk fren birbirine değiyor.Bu da akorddan kaynaklanıyor ve uyuz bi ses çıkartıyor.Disk frenin temas yapması frene uzun vadede zarar verir mi yorumlarınızı bekliyorum

Geri