Scudo Sports

Bisan hakkında sorular, cevaplar ve öneriler

Scudo
Bisikleti kömürlükten çıkardım uzun zamandır kullanmıyordum. ARKA TEKER ile alakalı hiçbirşey Bulamadım. Diğer parçaları vites fren vb. tam ama paslı. İkinci el arka teker satan varmı. Paslı parçaları işe yararmı yeni mi almak gerekli. nekadar masrafı olur. Hiç bir şey yapmadan Kömürlüğe geri mi koyayım. Fikri olan var mı?

Buradan birsey söylemek cok zor. Ama yeni bir arka tekerlek haricinde, muhtemelen yeni zincir (pastan dolayi), yeni fren-vites kablolari, yeni fren pabuclari (iyi durumda olsalar bile artik iyice sertlesmislerdir tahminimce), bir ihtimal ic-dis lastik (catlaklara karsi) ve bol miktarda yag gerekecek.

Adam olur ancak zaman alir.

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve yaklaşık 15 gün önce bisan element 26 jant aldım kullanan arkadaşlar varsa tavsiyelerini ve görüşlerini bekliyorum bisiklet güzel ve kullanışlı gözüküyor yorumlarınızı bekliyorum

Bence kesinlikle uğraşmalısın. Bende zamanında bu şekilde bir ölüyü diriltmiştim. Kolay olmayacak ama binilebilir hale getirdiğinde yaşayacağın mutluluk çok büyük olacak...

Tavsiyem iyi bir bisikletçi bulmandır sana yardımcı olacak.Bence bu bisikletin masrafı 50 TL'den fazla çıkar iyi bir bakım yaptıracaksan...

Resim ve teknik detay koyarsan yorumlar çok daha hızlı gelecektir...

bu bisiketi adam etmek için harcayacağın parayla bu bisiklet gibi bir bisiklet alırsın. Hem adam etmek için yorulmazsında;)

özellikle hız isteyen arkadaşlar bu bisikletten uzak dursunlar;)

Benim arkadaşımız aynı bisikleti var onu geçebiliyorum benim Zanetti Apollo amortsörsüz bisikletle.Bence de şehir içine ve hıza uygun değil.

bendede bısan fresh var ve vites sorunu yasıyorum vites 5teyken altıyı gösterıyor ya :)

27 jant BİSAN Mustang'i 28 janta çevirmek uygun olurmu? Ayrıca bisiklet hakkında bilgisi olan bu konu altında paylaşırsa sevinirim. Birde 27" 1/4 jant neden 28" 1 3/8 5/8 janttan büyük? 27 jant 630 mm 28 jant ise 622 mm geliyor.

Merhaba,
Bufalo (sanırım 24" olan) bisikletimi satmak istiyorum. Konuyu burada satış yapmak için değil de bu bisikletin özellikleri konusunda yardım alabilmek için açtım. Bisiklet terimlerine yabancıyım ve vereceğim ilanlarda haliyle özelliklerini yazmam gerekiyor. Google da tam net bir bilgi edinemedim. Aşağıdaki bilgilerin dışında bu bisiklet hakkından bilgisi olan varsa yardımını rica edeceğim.

*24'' Jant (MTB)
*21 Vites
*Hi-ten kadro
*Full Suspansiyon
*V Fren

özelden mesaj atmak istedim ama 50 mesaj almış olmam gerekiyormuş.. benede buradan söylüyorum.. bisiklet almayı düşünüyorum.. yarın bi bufaloya bakacağım.. size buradan başka nerden ulaşabilirim?? fiyat ve bisikletin durumu için bilgi almak isterim haliyle

Bu kadro nasıl kalitelimi yeni aldım yorumlarınızı bekliyorum:D :D

birkaç foto koysan belki biraz fikrimiz olabilir çünkü adını iç duymadım.kazasız belasız sürüşler dilerim hayırlı olsun:)

Geri