Scudo Sports

Bisan hakkında sorular, cevaplar ve öneriler

Scudo
Bisiklet fiyat olarak iyi.Ben de bu bisikleti Metroda aşağı yukarı aynı fiyata bulmuştum.

• Beğen
Tepkiler: özlemalikaan
Merhaba arkadaşlar ben bu bisikleti aldım, üstünde Gold yazıyor fakat internetten arattığımda Bisan Gold 1975 üretim bisikletler benim bu aldığımda vites falan var sonradan mı takılmış bisiklet eski mı yeni mı onu anlamadım bi göz atıp yardımcı olursanız sevinirim. 1975 üretim olup yenilenmiş mı yoksa yeni bir bisiklet mı? Onu merak ediyorum şuan netten baktığım Bisan klasik bisikletlerde çift gövde demiri var.

Dosyalar

• 2017-08-01 03.30.27 1.jpg
    2017-08-01 03.30.27 1.jpg
    201,5 KB · Okunma: 14
Bisan rx9300 bisikletimin yıllık bakımı yaklaşıyor. Bakım ücreti 50 tl gibi belirli bir fiyat mıydı yoksa değişiklik yapılabiliyor muydu bisikletçiler tarafıbdan?

Bisan rx9300 bisikletimin yıllık bakımı yaklaşıyor. Bakım ücreti 50 tl gibi belirli bir fiyat mıydı yoksa değişiklik yapılabiliyor muydu bisikletçiler tarafıbdan?
Geçen sene göbeklerin, jant akordunun vs. olduğu genel bakım 150 TL'ydi minimum. Buna değişimi gerekebilen tel ve kablo masrafları dahil değildi. Bu sene de ondan ucuz olacağını sanmıyorum.

Geçen sene göbeklerin, jant akordunun vs. olduğu genel bakım 150 TL'ydi minimum. Buna değişimi gerekebilen tel ve kablo masrafları dahil değildi. Bu sene de ondan ucuz olacağını sanmıyorum.
Ama bu bakım zorunlu. Garanti gitmesin diye yapılan bakım. Fren ayarı falan yapcak pek de bişi yapmıcak

Geri