Scudo Sports

Bisan hakkında sorular, cevaplar ve öneriler

Scudo
o bisiklet kolay toparlanır gereken parçalar; rulmanlı göbek,taıwan marka kalın tel,aliminyum jant,kaliteli inoue iç ve dış lastik,26.1,95 (mutemelen lastik ölçüsü budur. ) ve tamamdır zaten bisikletin geri kalanı saglam (fotografa göre.)

bisikletin bisan action modeli sanırm.aynısının mavisi arkadaşımda var.aslında bisiklet şehir içi kullanım için fln gayet güzel ama seninki bayağı dağılmış.bana kalırsa ona yapcağın masrafla 2.el bi bisikelt alabilrsn.ama illaki topluycağım dersen üstündeki sistem full değişcek gibi gözüküyo.

@osman ozkan

Başarılı bir konu hortlatma :)
Ellerinizden öper başarılarınızın devamını dilerim. :)

ARKADAŞLAR ELİMDE BİR BİSAN CİTROX VAR.UCUZ DAHA İYİ BİSİKLET ALMAK İSTİYORUM(SALCANO NG 650).AMA ELİMDE 3 ADET BİSİKLET VAR.BİR YOL BİSİKLETİ , BİR BİANCHİ BAYAN BİSİKLETİ . O YÜZDEN PARAYA DA KIYAMIYORUM.SİZCE ALMALIMIYIM.YOKSA BİSAN I YÜKSELTMELİMİYİM.ÇİFT AMATİSÖRLÜ KIRMIZI-SİYAH BUNU YÜKSELTİP KULLANABİLİRMİYİM.FULL SHIMANO AMA BİSİKLETİME HİÇ ÖZEN GÖSTERMEDİM VE FRENLERİ HABİRE SORUN ÇIKARTIYOR , AYLAKOLDAN ,VİTESTEN SESLER GELİYOR.ONLARI VE MAŞAYI , GİDON , BOĞAZ ,FURÇ FLAN ONLARI DEĞİŞTİRİP KULLANMALIMIYIM.ZATEN YARIŞA GİRMİYECEĞİM AMA ARAZİLİK ALANLARA GİDİYORUM.KADRO DA FAZLA AĞIR DEĞİL...
(link)
bisiklet bu fotoğraf koymasını bilmediğim için bunu koydum .

Kaliteli parça almak daha pahalıya gelir. Kadro metal sanırım. Çift amortisörlü yokuşlarda yorabilir. Onun yerine ng650 nin 2-3 model üstünü alırsanız sizi yeterince karşılayacaktır.(İGman, ASTRO 211 MD vs...)

ya öğrenciyim elimde 2 bisiklet daha var.yol bisikleti ile bianchi bayan bisikletini satılığa koyucam.3 bisiklet olduğu için babam 4. ye gerek yok diyor boşuna para diyor. ama beni hiç anlamıyo, ama ya bisan ı yükselticem ya da ng 650 alıcam...

hocam buna yatırım yapmayın çünkü degmez.

Peki buna bazı eklentiler yapıcak olursak bi işe yarayabilir mi? yada eklentisiz ne işe yarar bu bisiklet ?

kardeşim fren bacaklarının janta değil de tekere yada millere bastıgını düşün :) ayar problemi yaşarsın ama benim bisan mustang 28 lik ti.. ? bu kadroda 28 lik cantlar mevcuthttp://e1205.hizliresim.com/x/5/5b6bq.jpg

Arkadaşlar bende 2 tane bisan var, bunlardan birisi sportmen. Şuan kullandığım bisikletten çok memnunum ama acaba biraz sportmen'ide mi denesem diyorum. Kısacası, Sportmen nasıl bir bisiklettir?

Bisan modelleri pek bilinen modeller değil.

merhaba arkadaşlar
bisan marka bisiklet aldım ve yakınımda servisi yok. ikea'nın kurulum talimatlarını izleyerek o garip dolaplarını kurduğuma göre bunu da kurarım kendim dedim, ama çuvalladım. videolu veya resimli, olmazsa hiç yoktan yazıyla kurulum /montaj kılavuzu yok mu?
kutudan çıkan kiptaçık standart, montaj için işe yaramıyor..

veya en azından istanbul beykoz çavuşbaşı yakınında monte ettirebileceğim bir bisikletçi var mı?

yardımlarınızı beklerim...

Merhaba arkadaşlar, acaba aranızda bisanın yeni model qrx9650 veya diğer yol bisikletlerini kullanan var mı ? varsa yorumları tecrübeleri nelerdir.Teşekkürler

Liseye başlayan yiğenime forumdaki fazla olmayan ama olumlu yorumlarından ötürü ve gencin gönlünü cezbetmesinden dolayı Bisan Calves almayı düşünüyoruz Özceylandan 420 TL kullancı ve tecrübe sahibi arkadaşların olumlu olumsuz fikirleri bizi aydınlatır herkese iyi günler teşekkürler

KADRO FRAME:BUTTED ALLOY
ÖN MAŞA FRONT FORK:ÇELİK
JANT RIM:6061 ALLOY
LASTİK TIRE:700 x 28 C
VİTES SHIFTER:21 VİTES SHİMANO RS 36
(ÖN AKTARICI : TX 51 – ARKA AKTARICI : Tourney
GİDON:ALLOY
HAZNE:ALLOY
SELE BORUSU:ALLOY
ZİNCİR CHAIN:KMC
FREN BRAKE:CALIPER BRAKE
KARANSET:ALLOY