Scudo Sports

Bisan Grand Tour Satın Aldım

20200627_083307.jpg

Alet çok iyi. Grupset farkını anladım claristen 105 e geçince (sessiz ve daha net) yoksa claris hayli hayli iş görür.
Ufak tefek sele ayar işlerim var ama boyu bence sorunsuz oldu.
Karbon gidon, sele borusu ve daha hafif bir jant ile 8 kgli rakamlarda ömürlük bi bisiklet olur dünyalı sürücüler için.

Yasak öncesi kısa sürede deneyebildim bu arada. Yeşilköy sahile gittik ama sahil tarafı beklediğimden bozuk çıktı(bi fenerbahçe tuzla değil) ama alet iyi be. Subjektif oluyor biraz ama.
Unutmadan şunu da ekleyeyim. Yaz gelmiş. 830 tan sonra güzel sıcaktı.

Son düzenleme:
Scudo
@Oğuzhan Yazman bahsettiğiniz nabız bandını yaklaşık iki hafta önce aldım. Decathlon da ki bisiklet bilgisiyarını da bu sabah aldım. Sorunsuz bir şekilde kullandım stravaya senkronizasyonunda da herhangi bir sıkıntı yaşamadım gayet hızlıydı. Şu an için en mantıklı çözüm decathlon nabız bandı+gps cihazı ikilisi olabilir haberiniz olsun. Ben ayrıyetten hız+kadans sensörü de almak istiyorum decathlon da yok maalesef olsa garantili bir şekilde oradan alırdım ama yok maalesef sizce ne almalıyım?
Hocam ben o cihazı şarj sıkıntısı yüzünden iade ettim sizdeki cihazda durum nedir

• Beğen
Tepkiler: Yldrm07
@Oğuzhan Yazman bahsettiğiniz nabız bandını yaklaşık iki hafta önce aldım. Decathlon da ki bisiklet bilgisiyarını da bu sabah aldım. Sorunsuz bir şekilde kullandım stravaya senkronizasyonunda da herhangi bir sıkıntı yaşamadım gayet hızlıydı. Şu an için en mantıklı çözüm decathlon nabız bandı+gps cihazı ikilisi olabilir haberiniz olsun. Ben ayrıyetten hız+kadans sensörü de almak istiyorum decathlon da yok maalesef olsa garantili bir şekilde oradan alırdım ama yok maalesef sizce ne almalıyım?

Affınıza sığınarak bir espri yapacağım tutamadım kendimi kusura bakmayın 😊

‘’Yurtdışına bakmanız gerekecek’’ Ama garantisi yok. 😀
Hocam ben o cihazı şarj sıkıntısı yüzünden iade ettim sizdeki cihazda durum nedir

Mustafa bey nasıl bir sıkıntı yaşadınız şarj konusunda?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bende daha patlama olmadı ancak jant şeridini değiştirmeli miyim şimdiden?

Mustafa bey nasıl bir sıkıntı yaşadınız şarj konusunda?

İlk gün 35 kmde şarj bitti doldurdum yaklaşık 3 km de yüzde 1 şarj azalması yaşadım iade ettim tabi bunun üstüne sizde durum nasıl

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Mustafa Bilir ben iki gündür kullanıyorum bu sabah 10km mesafede bi işim vardı %100 den %97 ye düştü. Pazartesi 30km kullanacağım verileri daha sağlıklı bir şekilde paylaşırım linkleriyle falan
Ben 4000km kron tx 300 kullandım ön tourney anka altus. Bisan grand tour u alınca çok farklı bir bisiklet olduğunu anladım eskiye göre rampalarda daha fazla yoruluyorum düz yolda bile nabzım eskiye göre daha yüksek atıyor. Her zaman çıktığım bi rampa var dı daha önce hiç elime alıp çıkmamıştım dün o rapmayı çıkarken yolun yarısında elime almak durumunda kaldım bisikleti. Zamanla alışırım büyük ihtimal. Sürüş deneyimi olarak çok farklı bir bisiklet yeniden bisiklete başlamış gibi hissediyoeum kendimi dün yokuş aşşağıya 75 km hızlara ulaştım ve korkudan firene bastım frenlemeyip daha fazla hızlanabilirdim pedal da güç uyguladığımda hala hızlanıyordu bide. Bol bol antrenman yapmam gerekiyor gibi hissediyorum.

Bisan sever arkadaşlar elimde sıfır kutusunda faturası hrşeyi mevcut Bisan RC 9800 var. Sıfır fiyatından uyguna vereceğim.İlgili arkadaşlara duyurulur. Özelden ulaşabilirsiniz.

Siz kaç psi hava bastiniz
Benzinlikte 80psi basacaktım beceremedim ya da bozuktu bilmiyorum.Btwin pompayla 30 civarı bastım.
Sonra bir bisikletcide tahminim 80civarı ya da daha düşük bastırdım hoppp ön lastik asfalta değer değmez gümledi
Benm lastikler sıraya girdi bi ön bi arka sırayla bu 4. Oldu 🤦‍♂️
Hocam siz naptınız halledebildiniz mi patlama durumunu?

@Bilal Altunbulak hocam ben dün şeriti söktüm attm yerine de elektirik bandını sardım, bi 15 km sürdüm şimdilk bi sıkıntı yok

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Bilal Altunbulak hocam ben dün şeriti söktüm attm yerine de elektirik bandını sardım, bi 15 km sürdüm şimdilk bi sıkıntı yok
Hocam sıfır bisiklet alıyoruz uğraştığımız islere ben gidip söyleyecem.
Ücretsiz iç lastik+jant şeridini halletmezlerse iade edicem.
Kac psi hava bastınız?

• Beğen
Tepkiler: Tamergügercin
Hocam sıfır bisiklet alıyoruz uğraştığımız islere ben gidip söyleyecem.
Ücretsiz iç lastik+jant şeridini halletmezlerse iade edicem.
Kac psi hava bastınız?
Sonuna kadar hakılısnz o kadr hevesle heyecanla bekle bekle bisiklet gelsin, gör daha da heyecanlan ilk pedalı vurur vurmaz lastik gitsin hemde bir iki sefer de değil
Psi bakamadım ama taş gibi oldu lastik

Sonuna kadar hakılısnz o kadr hevesle heyecanla bekle bekle bisiklet gelsin, gör daha da heyecanlan ilk pedalı vurur vurmaz lastik gitsin hemde bir iki sefer de değil
Psi bakamadım ama taş gibi oldu lastik
Lastiğin üzerinde ne yazıyor basınç olarak?

@OmerMuratYıldız elektrik bandı kısa vadede kurtarıcıdır ancak uzun vadede değil. Zira bant yüksek basınca dayanacak mukavemette değil, tecrübe ile sabit.

İç lastiğiniz tekrar patlamadan bir jant şeridi alınız.

Bugün benimde ön lastik gitti, aslında baya bir sürdüm kendi kendime de dedim patlamadı diye ama dedikten on dakika sonra patladı. Yarında kapalı bisikletçiler pazartesiye kaldı artık,bende pazartesi yeni şerit taktıracağım.

Bugün deneme sürüşünde hafif çıt çıt sesler geliyordu önden. Tam bulamadım ama bakalım araştırıyorum.

Geri