Scudo Sports

Bisan Grand Tour Satın Aldım

Yol bisikletinde zırhlı kullanılmıyor mu ?

Scudo
Benim GTE’de de ön Claris, hiçbir farkı yok bence. Bugün 5 km sonra lastik patladı. :(
İç lastik ile jant arasındaki fitiller yüzünden patlıyor. Diğer lastik de patlamadan değişin fitiileri. 105 setlide böyle sorun olmuyor. Onda düzgün fitil var.
Yol bisikletinde zırhlı kullanılmıyor mu ?
Zarar gören kısım iç lastik.

İç lastik ile jant arasındaki fitiller yüzünden patlıyor. Diğer lastik de patlamadan değişin fitiileri. 105 setlide böyle sorun olmuyor. Onda düzgün fitil var.

Zarar gören kısım iç lastik.

Güzel bir detay. Daha satın alırken fitili değiştirelim diye teklif etmek gerekiyor o zaman.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Benm lastikler sıraya girdi bi ön bi arka sırayla bu 4. Oldu 🤦‍♂️

İzmir martı Bisiklette bir tane vardı dün.. İlgililere duyurulur..

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Ön lastik de patladı.Şişirdikten sonra asfalta koyar koymaz patladı.Mahalle arası bir bisikletçide hava bastırıyordum bisikletçi de çok şişirdik ondandır felan dedi.2 günde 2 iç lastik çöp oldu.Jant şeridinden diyenler olmuş.Nasıl değiştireceğiz bir yol gösterin. :(

• Beğen
Tepkiler: OmerMuratYıldız
Ön lastik de patladı.Şişirdikten sonra asfalta koyar koymaz patladı.Mahalle arası bir bisikletçide hava bastırıyordum bisikletçi de çok şişirdik ondandır felan dedi.2 günde 2 iç lastik çöp oldu.Jant şeridinden diyenler olmuş.Nasıl değiştireceğiz bir yol gösterin. :(

Yanlış hatırlamıyorsam @Mustaac hocam da iç lastikten kaynaklı bir sıkıntı yaşamıştı. Patlayan iç lastiklerinizin ebatlarına baktınız mı?

O
O jant şeridini cikartip jantın içini elektirk bandı ile saracaksiniz. Sorun çözülecek .

Elektrik bandı jant bandının işini yapabilecek bir malzeme değil, anlaşılan bisan burda biraz kaçmış.
Yapmanız gereken bi çift jant bandı alın ve yapıştırın...

O
O jant şeridini cikartip jantın içini elektirk bandı ile saracaksiniz. Sorun çözülecek .
Tamamdır hocam ilk fırsatta deneyeceğim. Tek kat sarmam yeterli olur mu?
İç lastiğe 2 günde 70tl gitti. Patlak yerleri noktadan çok kesik gibi olduğundan yama tutmuyor.

• Beğen
Tepkiler: OmerMuratYıldız
Bu jant şeridi olayı büyük ayıp Bisan için.
İnsanlar aylarca bisiklet bekledi böyle kötü bir durum olabilir mi?

Ayıptır.
Diğer büyük ayıp ise full sora set diye satılan üründe on frenler claris. Bir bisikletin en onemli noktası lastik ve frenleridir. Ama umurlarinda olmamış anlaşılan.

@Yasuoman Ozaman acele işe şeytan karışmış.
Baktılarki çok tepki var acele ettiler anlaşılan.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Geri