İç lastik ile jant arasındaki fitiller yüzünden patlıyor. Diğer lastik de patlamadan değişin fitiileri. 105 setlide böyle sorun olmuyor. Onda düzgün fitil var.Benim GTE’de de ön Claris, hiçbir farkı yok bence. Bugün 5 km sonra lastik patladı.![]()
Zarar gören kısım iç lastik.Yol bisikletinde zırhlı kullanılmıyor mu ?
İç lastik ile jant arasındaki fitiller yüzünden patlıyor. Diğer lastik de patlamadan değişin fitiileri. 105 setlide böyle sorun olmuyor. Onda düzgün fitil var.
Zarar gören kısım iç lastik.
Evet hocam. 105 setlide Shimano lastik fitili var. Soradaki fitil malesef onun kadar iyi değil.Güzel bir detay. Daha satın alırken fitili değiştirelim diye teklif etmek gerekiyor o zaman.
Fitilleri değiştirmeniz lazim. Aksi takdirde her seferinde iç lastik patlayacak.Benm lastikler sıraya girdi bi ön bi arka sırayla bu 4. Oldu 🤦♂️
Hocam fitil dediğiniz şey jant şeridi mi?Fitilleri değiştirmeniz lazim. Aksi takdirde her seferinde iç lastik patlayacak.
İç lastik ile jant arasındaki şerit.Hocam fitil dediğiniz şey jant şeridi mi?
Ön lastik de patladı.Şişirdikten sonra asfalta koyar koymaz patladı.Mahalle arası bir bisikletçide hava bastırıyordum bisikletçi de çok şişirdik ondandır felan dedi.2 günde 2 iç lastik çöp oldu.Jant şeridinden diyenler olmuş.Nasıl değiştireceğiz bir yol gösterin.![]()
O jant şeridini cikartip jantın içini elektirk bandı ile saracaksiniz. Sorun çözülecek .Ön lastik de patladı.Şişirdikten sonra asfalta koyar koymaz patladı.Mahalle arası bir bisikletçide hava bastırıyordum bisikletçi de çok şişirdik ondandır felan dedi.2 günde 2 iç lastik çöp oldu.Jant şeridinden diyenler olmuş.Nasıl değiştireceğiz bir yol gösterin.![]()
Tamamdır hocam ilk fırsatta deneyeceğim. Tek kat sarmam yeterli olur mu?O
O jant şeridini cikartip jantın içini elektirk bandı ile saracaksiniz. Sorun çözülecek .
Diğer büyük ayıp ise full sora set diye satılan üründe on frenler claris. Bir bisikletin en onemli noktası lastik ve frenleridir. Ama umurlarinda olmamış anlaşılan.Bu jant şeridi olayı büyük ayıp Bisan için.
İnsanlar aylarca bisiklet bekledi böyle kötü bir durum olabilir mi?
Ayıptır.