suyunsesi
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.398
- İsim
- Turgay
- Başlangıç
- 1979—80
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Diğer
Arkadaşlar cevap verebilecek yok mu bu soruma?Arkadaşlar selamlar herkese
Yol bisikletine geçme niyetim var (daha doğrusu yol bisikleti de alma niyeti diyelim).
Daha önce hiç yol bisikleti tecrübem olmadı (dağ bisikleti ve hibrit bisikletim var)
Şimdi Bisan GT ve GTE endurance kadro bu net. İki modelle ilgili sorum olacak tecrübeli arkadaşlara;
RX9400 için safkan aero diyebilir miyiz?
Bir de RX9500'ün kadrosu hangi sınıfta sizce?
Ve tabi ki yeni bir yol bisikleti kullanıcısına hangisini önerirsiniz?
hocam bayileri tek tek arayıp sormanızı öneririmBugün bisikletçim bana geri dönüş yaptı. Fabrika ile görüşmüş. Ne kadar doğru bilemiyorum ama tüm sevkiyatları yapmışlar ve ellerinde GTE kalmamış. Bizim bayi de de yok tabi ve benim acilen başka bayiden bisikleti bulmam gerekiyor. Ya da benim bu yaz Bisan GTE yatacak.![]()
Startı verdim...hocam bayileri tek tek arayıp sormanızı öneririm
Bugün 52 kadro sora set aldım. Sansima sora setlerin içindeki fitilden kaynaklı 2 tekerinde iç lastiği patladı ve değişmek zorunda kaldim. Mtbden yol bisikletine geçişte ilk bisikletim oldu. Sahilde ve normal yolda denedim. Performansı akıcılığı konforu fren performansı yerinde. 105 sette alabilirdim lakin kardeşime telefon alma durumum olduğundan soraya yöneldim. Vites geçişlerinde şuanlik bir sorun gormedim. Şıkır şıkır geçiyor. On masanın karbon olması ve lastiklerin bir nebze geniş olması hasabiyle darbeleri yol bisikletine nazaran iyi sonumluyor. Gidondaki sargılar gayet rahat ettiriyor. Sele için birşey diyemem şimdilik uzun kullanımda gösterecek kendini. Kadro kalitesi de hoşuma gitti. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Arkadaşlar gte almak isteyenler var ise pedalturku arasınlar. Ellerinde 52 54 kadro vardı. 105 arayanlar içinde stoklarında vardı. Bilginiz olsun.
Korkunc bir iletisimsizlik var fabrika ve bayiler arasinda hocam. Bugun ikindi canli yayininda Ali bey bugun gt uretimi olmadi dedi ben yayindan bir iki saat once bayimle gorustum o da bolge satis muduru ile. Whatsapp konusma ss atti. Satis muduru diyor ki bugun banttan cikti yarin yolda. Ee Ali bey de bugun uretimi olmadi diyor. Ben isin takibinden yıldım, o yuzden artik bayi ne zaman ararsa arar diyorum. Ben heves ettikce birileri kursagimda birakti, markanin degerini iyice dusurduler gozumde. Ne zaman gelirse artik.Bugün bisikletçim bana geri dönüş yaptı. Fabrika ile görüşmüş. Ne kadar doğru bilemiyorum ama tüm sevkiyatları yapmışlar ve ellerinde GTE kalmamış. Bizim bayi de de yok tabi ve benim acilen başka bayiden bisikleti bulmam gerekiyor. Ya da benim bu yaz Bisan GTE yatacak.![]()
Büyük ihtimalle soranin parçaları yetişmediği için böyle yapmışlar. Sizde alırsanız sizinde öyle çıkacak. Bu haliyle de güzel performansı var.@Yasuoman internette grand tour econun fren sistemine sora diyor fakat sizin ön fren claris neden acaba ?
Dün sorunca elinde bir tane olduğunu söyledi. Bugün gittik 52 kadro bir gt vardı. Valla arkadaş boyunun 180 olduğunu söyledi ama ona oldu. Hatta benim boyum 186 fakat seleyi yükseltsem ben bile rahat ederdim. merak edip mezura ile ölçtük. St uzunluğu 53 cm. Tt uzunluğu 54 cm.. 52 kadroda bunlar. Ona göre kadro boyu seçin.
Sadece ön fren sora yerine claris takmışlar onu değiştirecekler.