Scudo Sports

Bisan geri dönüyor

Belki de pil bitmiyordur ama fazla akım çekiyorsanız ve pil aşırı ısınıyorsa iç direnci artar ve siz akım çekmenizi engeller dolayısıyla ışık söner. Beklediğinizde pil sıcaklığı düşeceğinden iç direnci de azalır ve tekrar yeterli akımı elde ederek ışığı yakarsınız. Sadece bir teori.
Teori güzel.
Ben lambayı dün 15 dk kullandım. 5-6 dk sonra lamba iyice sönük yanmaya başladı. Ve akşam yolun bir kısmını zayıf fenerle katettim.
Bu kadar kısa sürede ısınması ve ışık vermemesi pek mantıklı gelmiyor.

Scudo
Muhtemelen arkadaşın dediği gibi soğutma problemi olabilir veya o pillerdeki sürekli akım desteği yeterli değildir. O incelikte lipo bulabilirseniz birde öyle test edin yine aynı şey yaşanırsa o ışığı boşverin derim. Gidona takılan şarjlı ışık tavsiye ederim.

Artık dönsün çok beklettiler.
Bisan Ctx 6200 de kullanılan Mitas lastiği bisikleti aldıktan 14 ay sonra ve yaklaşık 2000 km kullanınca, arka lastiği patlatmayı başardım.
Patlayan lastiğin içinden bulgur danesi kadar cam parça çıktı.
Lastiklerin buna rağmen başarılı olduğunu söyleyebilirim.
Maalesef insanımız çevreye saygılı değil. İçtiği bira, soda vb şişeyi kırıp yol kenarına atıyor. Bisiklet lastiği ne yapsın?.:)

Istanbul (ozellikle Sariyer civarindaki) Bisan servislerine ulasmaya calisiyorum ama web sitesindeki baglanti calismiyor (bisan.com.tr/servis). Telefonu cevapsiz (0 232 877 00 28). Facebook'dan mesaj yazdim o da cevapsiz. Burada bir bilen var midir?

Garantinin gecerli olmasi icin internetten siparis verdikten sonra kurulumu yetkili servise yaptirmak gerekiyormus sanirim. Amacim bu yani.

Istanbul (ozellikle Sariyer civarindaki) Bisan servislerine ulasmaya calisiyorum ama web sitesindeki baglanti calismiyor (bisan.com.tr/servis). Telefonu cevapsiz (0 232 877 00 28). Facebook'dan mesaj yazdim o da cevapsiz. Burada bir bilen var midir?

Garantinin gecerli olmasi icin internetten siparis verdikten sonra kurulumu yetkili servise yaptirmak gerekiyormus sanirim. Amacim bu yani.
mail atın dönüş yapacaklardır. o işlerle ilgilenen personelleri var sizi yönlendirirler.

şehrinizde bisan bayisi varsa uğrayabilirsiniz. onlar rahatlıkla iletişim kurabiliyorlar

Bisan markası spor toto cycling team takımıyla sponsorluk anlaşmasına varmış,yeni kadro ve setinin shimanoyla birlikte tedarikçisi olacakmış bunlar güzel haberler.Umarım bu gibi destekler artarda bisiklet sporuna olumlu geri dönüşler olur.Bu arada amatör ama hep kazanan Gökhan Uzuntaş'a da bisiklet tedarik etmiş reklam reklamdır, destek destektir:harika:
IMG_20220205_004915.jpg

Bisan için düşük bütçeli (hatta sıfır bütçeli, çünkü telif vs. istemiyorum) reklam kampanyası hazırladım :)

Kampanya sloganımız: Bi'sana, Bi'bana...

Bu basit gibi görünen sloganın içinde çok derin anlamlar gizli. "Bi'sana" tümcesiyle, Bisan'ı tercih ettiğinizde, yerli ve milli sanayimize yapacağınız katkıya vurgu yapılıyor. "Bi'bana" tümcesiyle de, yapılan katkının katma değerli üretim, ihracat, istihdam, vergi vb. yan etmenler sayesinde tüketiciye artı değer olarak yansıması sembolize ediliyor.

Kampanya sloganımız: Bi'sana, Bi'bana...

Bir an için bisikletlerde birebir vergi çıktı, sizi de hökümet sandım.Bir tane kendin için alıyorsun, bir tane de vergi olarak bana alıyorsun der gibi. :krktm:

Bir an için bisikletlerde birebir vergi çıktı, sizi de hökümet sandım.Bir tane kendin için alıyorsun, bir tane de vergi olarak bana alıyorsun der gibi. :krktm:
Amman yerin kulağı var ... !!

• Hahaha
Tepkiler: hamlet2006
Geri