Scudo Sports

Birşey olmaz demeyin

Tepki
1
Mahallede birkaç tur atıp eve geri döncektim bişe olmaz diye kask ve eldiven takmadan dışarı çıktım yokuş yukarı çıkıcağım için biraz hızlandım ve bi anda zincir attı ve hızlı bir şekilde yere düşüp bisiklete çarptım iyki kafamı biryere vurmadım genelde kask takmadan çıkmazdım bisikletim carraro force 530

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Scudo
Geçmiş olsun.. iyiki birşeyiniz yok, bisiklet ne alemde?

Geçmiş olsun. Acı olmayan bir tecrübe yaşatmışsınız, Allah bir daha göstermesin.

Gecmis olsun. Allah korumus daha buyuk bir kaza da olabilirdi. Kaski takalim lutfen. Ne kadar onlem alinirsa o kadar iyidir.

Hepinize teşşekürler genelde yokuş çıkarken zıncır atıyor başka force kulanıcılarıda şikayetci bu konuda daha öncede birkaçkez oldu böyle

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun fakat normal bir durum değil bu vites atma sorunu. Aynı durum ultegra sette başıma geldi vites ayarını yaptıktan sonra bir daha hiç yapmadı. Vites ayarını kontrol etmekte fayda var bence.

Geçmiş olsun. Bu bisikletten çok vites ayarlarınden gibi. attırıcıların minimum ve maksimum noktalarını gözden geçirin.

Geçmiş olsun. Bazen kask ve eldivene gerek duymuyoruz bende bu şekilde düşünüp yola çıktığım bir günde şu ana kadar yaptığım tek kazayı yaptım ve 2 senedir avcumun içinde izi durmakta.

Çok geçmiş olsun umarım son kazanız bu olmuş olur. Hiç bir şey ihmale gelmez her zaman tedbirli olmakta fayda var.

Geri