Scudo Sports

Biri kaza mı dedi ?

@Cengizhan BAKIR Kaldırıma çıkarken bende hep yavaşlarım ama giriş açısı yanlış oldu
@Furkan Y. Ben bu kazanın üstüne 10 km yol yaptım eve 4 km kala arka aktarıcı arka janta sıkışıp kilitledi bugünde aktarıcı değişti akor ayarı yapıldı araya 80 lira sıkışmış yani :)
@C. Tiryaki Kesinlikle aynı şekilde düşünüyorum. Hatta bugün her yer kuru olduğu halde o kadar temkinli kullandım ki kaldırıma bile çıkmadım :)

• Beğen
Tepkiler: Furkan Y.
Scudo
Çok çok geçmiş olsun. Henüz yağmurda bisiklete binme fırsatım olmadı. Ekstra dikkat gerektiriyor anlaşılan.

• Beğen
Tepkiler: bianchircx229
Çok geçmiş olsun hocam, yağmurlu havalar çok sakat, şansınız varmış ciddi bir şey olmamış.

• Beğen
Tepkiler: bianchircx229
Çok geçmiş olsun , dün ben de yağmurlu havada bir surmeyi deneyeyim dedim ilk defa yagmurlu havada ciktim ve normal zamanda cok hosuma giden bir viraj vardi yol once saga ardindan hemen sola donuyor bu arada mtb kullaniyorum , çılgınlık olsun diye bilerek yagmur yokmus gibi girdim baktim dusecek miyim diye resmen sinirlari zorluyorum bir de genis biraz viraj motorcular gibi inceden yatmak hosuma gidiyor , once saga dondum bisey yok iki viraj arasindaki mesafe az diye aniden kalkip sola yattim iyice yattim ki korktugum basima geldi arka lastik kaydi gitti baya çanağı dağıttık biraz ama koymadı yani düşe kalka artık profesyonel olucaz :)

@Yunus M. Çok teşekkürler dizimde soyulma var ama çocukluğumu hatırlattığı için mutluyum :)

@bdemirkiran Çok teşekkürler evet dikkat kesinlikle gerektiriyor

@Kerem Özbayrak Çok teşekkürler şansım varmış bencede hızımın yüksek olduğu zamanda olmaması avantajıma oldu. Çünkü kaldırımdan inip çıkarken olduğu için öncesinde yavaşlamıştım.

Geri