Scudo Sports

Biri beni yol bisikletinden soğutsun

Üzgünüm, soğutamam. Yokuşlar yol bisikletiyle öyle güzel çıkılıyor ki MTB kullanan kafama tüküreyim diyorsun yokuş çıkarken. Ha, lastik patlıyor bak orası doğru, eğer Triban 3 alacaksan düzgün korumalı bir çift lastik almanı tavsiye ederim, üstünde gelen Hutcinson'lardan memnun değilim ben. 2000 kmyigeçtim, arka lastik delik deşik şu an :D Alacak durumun yoksa da yama yapmakta ustalaşırsın işte benim gibi :D

Scudo
Eyvallah yol bisikleti hafiftir hizli da gider benim mtb de vardi 2 gun oncesine kadar yol vardi sirf hizli gidiyorum diye cok buyuk kazalar atlattim enson motora arkadan giriyodum baktim olmuyo hem cok yoruyo hemde yoldaki en ufak cukuru tasi hisediyosun gelelim lastik konusuna kolay kolay patlamiyo he ama patladimida vay senin iskencene sokmesi bi okadar zor hadi soktun diyelim bide takmasi ben de baktim olmuyo sehir bisikleti ile takas yaptim kurtuldum iskenceden

Cep telefonuna 2000 kağıt veriyonuz da bisiklete niye 1000 kağıt vermiyonuz diyebilirsin babana :) Telefon senin iletişim aracın, bisiklette benim ulaşım aracım falan da denebilir. Şaka bir yana aileye bisikletin sağlık açısından faydalarını anlat, ucuz ve kötü bir bisikletin fiziğine yapacağı olumsuzluklardan bahset.
Yol bisikleti kullanmıyorum ama kötü tarz yoktur, amacına göre her bisiklet güzeldir :uyku:

@Eren D.
Aslında yokuş çıkmak triban için şehir bisikletinden pek farklı olmaz çünkü dişli oranları şehir bisikleti gibi, en azından ben öyle biliyorum. Peki pozisyon yormuyor mu insanı.

@minikjonki

Lastiği sökmesi sıkıntı değil zamanın da metin bisiklette çıraktım aslında bu yazda gireceğim. Bu arada herkes mtb ile karşılaştırmış ben mtb hayatta almam en kötü şehir bisikleti.

@Kerem Özbayrak
O zaman önce babama 2000 liralık telefon aldırmalıyım :D:D Bütçeme uyan diğer bisiklette kötü değil ki yani kötülenecek durumu yok.

@Ömer Yüzgeç galiba seneye sınava gireceksin en iyisi hiç bulaşma daha kurtulamazsın güzel bir üniversite kazanınca alırsın bisikleti

2.el 600 tl civarı triban 3 alabilirsin

@Kerem Özbayrak
Tabi canım o işi halletmeye bakacağız artık
@serdarkoc
Yok sağlık okuduğum için sınavsız geçişden özel okullar yararlanacak büyük ihtimal özel üniversiteye gireceğim.
@Melih Çolak
Ben de onlara bakıyorum bildiğiniz varsa link atar mısınız ? Aslında bisikleti 1 ay sonra alacağım o zaman bakmak daha iyi olur da neyse Edit: Bu arada aslında 2. elde pek gözüm yok sonuçta o bisiklete başkası bindi yani kullandılar yani nasıl desem adam nasıl kullandı filan tedirginim.

@Ömer Yüzgeç Yoo, yormuyor. zaten yokuş çıkarken droplardan (kıvrımlı yerlerden) tutmuyorsun. Fren kollarının üstünden tutarak ya da gidonun üst kısımda 90 derece açık yaptığı yerden tutarsan da rahat oluyor. İlk 1-2 hafta bein ağrıyabilir biraz oturuş pozisyonuna alışana kadar ondan sonra hiç ağrı çekmezsin

@Eren D.
Yok yokuş çıkarken değil normal sürüşte yoruyor mu sonuçta hep eğik sürüyorsun ve yük kollara biniyor. Yada eğik durduğundan rampa aşağı giderken fren yaptığında kan kafana toplanmıyor mu ?

@Ömer Yüzgeç Hayır, öyle birşey hiç olmadı. Zaten dropbar kullanırken değişik pozisyonlarda tuma şansın olduğu iin düz güdondan daha az yoruyor kolları. Bir pozisyonda ellerin yoruldumu başkasına geçiyorsun. Düz yolda da droplardan tutmak zorunda değilsin, sana kalmış. Ben genelde fren kollarından tutuyorum. Dik inişlerde ya da rüzgara karşı giderken droplara iniyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ömer Yüzgeç
@Eren D.
Güzel ben yol bisikleti alıyorum ek iş yaparım olmadı :D

@Melih Çolak
Orayı takip ediyorum yok bildiğiniz satan var mı diye sordum.

• Beğen
Tepkiler: Eren D.
@Ömer Yüzgeç Yol bisikleti dışında ne alırsan al ama yolun sonunda her zaman yol bisikleti vardır. Bende tam aksine önce dağ bisikleti, sonra hibrit bisikleti kullandım, ama keşke başta yol bisikleti alsaydım diye pişmanım, şimdi eski bisikletimi satıp yol bisikleti almayı düşünüyorum. O yüzden gönlünden geçeni almayı düşün, yol bisikleti almak isteyip maddi açıdan alamıyorsan bence satın alma sabret sonradan yol bisikleti al.

• Beğen
Tepkiler: Ömer Yüzgeç
Soğutmak için bir şeyler yazayım dedim ama

Bulamadım.

Al bir mtb üstüne yol bisikleti resmi yapıştır mtb bile hızlanır.

@Ömer Yüzgeç soğutma kısmını unutmuşum, bisikletler ikiye ayrılır:
yol bisikleti ve diğerleri

:)

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
Buradan seni soğutamayız ama bir gün mıcırlı yolda sürerken ya da dik yokuşları çıkarken yeterince soğuyabilirsin :)

Geri