Scudo Sports

Bir Yardım Etseniz

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Arkadaşlar ben bisikletten fazla anlamam ama bu sıralar merak sardım...Ve elimde 400-650 ytl arasında bir para var önerdiğiniz dağ bisikleti varmı....

Scudo
özgür arkadaşımızın yüzünü kara çıkarmamak için kendi bisikletim de olan Kron XC 1000 i öneriyorum :) Bence o paraya alınabilecek en iyi mtblerden biri.

hehe Özgür'ün dedigi gibi %500 Kron XC 1000 öneririm..Kendimde kullanıyorum..
Tek kelimeyle mükemmelin ötesi...[ iki kelime oldu ama :) ]

burada bir ifade hatası var, mükemmelin ötesi diye bir ifade olamaz çünkü mükemmel, en üstün durum sıfatıdır :)

amoeba hussar olabilir ama kron diyosalar vardır bi bildiği özgür ün :)

@shaq
o yazdıklarının içine borla yakışmadı fırat ım

olsun diğerleri kadar gsl pahalı olmasada hem uygun hemde kaliteli kullanışlı

Ben de ,geotech race yada experte bu paralara Delta bisiklet tarafından hazır toplanmış bisiklet almanız öneririm. kadrosu hele race olursa çok memnun kalacağınıza eminim (İzmirde delta bayisi motis bisiklette böyle bir bisiklet var ,race biraz daha pahalı, ama bu paralara expert olabilir)

Ayrıca iyice araştırıp forumdaki ikinci ellere de bakabilrisiniz .

@shaq

Sedona Borla kendi sınıfında fiyat ve performans bakımından çok güzelde. Bence diğerleriyle kıyaslanması doğru değil.

Sedona 771 in üstüne toplanmış donanım da olabilir.. fiyatını artırırsan rüya bisiklette yapabilirsin kendine..

@özgüç

ben kron demiyorum yanlış anlaşılmasın.:)
ben herkesin kron tavsiye edicegini tahmin ettim:D

classic kron xc 1000
ama çok sert kullanacaksan bir kaynakçı aramaya başla şimdiden yada sedona 771 al :D

@Özgür!

Kesinlilkle Kron xc1000 tafsiye ediyorum
Ben bu bisikleti antreman bisikleti olarak kullandım ve en az yarış bisikletim kadar (Rüya bisiklet Kron xc4000 9.5 kg) keyif aldım..

Sedona'ya bikac kez binme fırsatı buldum ama üst modelleri haric alt seviye bisikletleri cok agır kalıyor kron xc1000'ne göre..

@McQueen

Diğer arkadaşların tavsiye ettiği Kron XC 1000 senin için çok uygun olur.
Bu bisiklet zoom ayarlı ön amortisöre, Shimano Acera vites donanımına, double butted 7005 pro comp aliminyum kadroya, kaliteli gidon boğazı, gidon ve sele borusuyla çok ideal bir bisiklet olur. Fiyatı en son 380 Euro idi.
Bir arkadaşımın Kron Xc 1000 i var. Benim ise 17 KG lik Bianchi Aspid im var. Kendi bisikletimden inip Kron a binince adeta uçtuğumu hissediyorum. Bisikletin sürüş kalitesi çok iyi. Diğer arkadaşların sana tavsiye ettiği Sedona, Amoeba gibi bisikletleri pek bilmem, ancak sendeki para bende olsa Kron Xc 1000 den şaşmazdım.

kron'lar nedense bana itici geldigi icin (xc 4000 haric :) ) sedona ve ameoba derim amma en iyisi gidinn satıcıya hepsini deneyin sonra seciminizi yapın derim kendinize... (bir de cok guzel geotec'ler gorduk ulas abimiz sayesinde bir onlarada bakın olmadı)

kimsenin yazmadıgı birseyi yazayım ama tam olarak ne agırlığını biliyorum nede saglamlığını sadece markasına guvenerek specialized hardrock yada hardrock xc olabilir

(bu arada da her bisiklet sorana kron xc1000 deniyo sıkılıyo ınsan bı sure sonra yeni markalar bulalım:D )

Geri