Scudo Sports

Bir XTC hikayesi...

atakibrahim

Forum Bağımlısı
Tepki
293
Merhaba arkadaşlar 10 ay önce özenle topladığım güzelim XTC forumda parçalayarak satmıştım, baktımki XTC'siz olmuyor :D yeni bisikletimi sabırsızlıkla almak için dün sabah erken saatlerinde Erdoğanlar bisiklete koşa koşa gittim :D ve nihayet yeni XTC ile buluştuk :) malzemelerini özenle Lütfü Bey ile seçerek topladık.Sevincimi sizinle palşamak istedim.Güzel bir bisiklet ortaya çıktığını düşünüyorum umarım siz de beğenırsınız.Allah herkeze daha iyilerini nasip etsin arkadaşlar... :)
Erdoğanlar bisiklete; Lütfü bey ve çalışanlarına tekrar dan teşekkür eder saygılarımı sunarım.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Malzeme listesi şöyledir.

Kadro :GİANT XTC ADVENCED 3 Compesite Technology (Karbon) 16''
Maşa :FOX RL 100 F-SERİES 100mm
Aynakol :SHİMANO Deore XT 175mm
Arka aktarıcı :SHİMANO Deore XT
Pedallar :SHİMANO Deore XT
Rotorlar :SHİMANO Deore XT 160mm
Ön Arka göbek :SHİMANO Deore XT
Ruble :SHİMANO SLX 11-34
Fren seti :SHİMANO SLX
Vites kolları :SHİMANO SLX
Ön aktarıcı SHİMANO SLX
Zincir :SHİMANO HG73
Jantlar :ALEXRİMS XCR 100d
Teller : DT Revolation
Lastikler :KENDA Small Block Eight 2,10 (Kevlar)
Sele :RİTCHEY WCS
Sele borusu :TRUVATİV Team
Gidon boğazı :RACE FACE Ride 90mm
Gidon :RACE FACE Ride
İç lastik :MAXXİS light
Vites telleri :JAGWİRE L3
Matara tutucu :ZEFAL
Matara :ELİTE
Elcik :Velo

Toplam ağırlık(pedallar ile birlikte): 10.340kg

Scudo
Bomba gibi , fabrika çıkışlı ağırlığı son derece güzel...Malzemeler omrunu yıtırdıkce modifiye yapılır :) Hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin..Bol pedallar.

• Beğen
Tepkiler: atakibrahim
Mükemmel bir giant.Her parçasıyla şahane.Dediğiniz gibi xtc siz olmaz.İnşallah bu xtc yi uzun yıllar kullanırsınız.Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.

• Beğen
çok güzel olmuş.iyi günlerde kullanın.zaten hep demişimdir XTC bu her eve lazım.

• Beğen
bizim kullandıklarımıza bisiklet demek bu makinaya hakaret olur :) bisikletiniz harika. iyi günlerde kullanmanız dileğiyle ;)

• Beğen
güle güle kullan. güzel olmuş. bende senden parçaları alınca başlayacağım toplamaya :)

• Beğen
@cyilmaz

Saol Çağrı sende topla artık şu bisikletini forumu şenlendir.

XTC modelini çok beğeniyorum,sen de yeniden bir XTC edinerek çok güzel birşey yaptın...

• Beğen
Çok güzel güle güle binin. Siz bisikleti topladıktan sonra ben Erdoğanlar'daydım. Nerden anladın derseniz benim frenler takılırken arka atölyede Giant kitapçıkları, broşürleri falan vardı. Yeni bir Giant topladık dediler.

Tekrar hayırlı olsun. Barış ve Ahmet ustanın ellerine sağlık.

• Beğen
Ben kendi kendime soruyordum, niye mis gibi bisikletinizi parçalayip sattınız diye. Meğer ki karbona geçtiniz. Hayırlı olsun! Kadro 2011 model mi?

• Beğen
hacı gerçekten güzel olmuş
benim karbonda dün gece bitti görüntü olarak tek sorun cantlar siyah bisiklet koyu kontras olsa daha iyi olacaktı ama ilerde artık...

güzel güzel 10numara

• Beğen
Herkese tekrar dan teşekkürler arkadaşlar GİANT XTC3 comp.tech. 2009 modeli üzerinde biraz upgrade yaptık fabrika çıkışından daha iyi durumda oldu diye düşünüyorum :)

Geri