B Batıhan Şener Üye Kayıt 2 Haziran 2010 Mesaj 14 Tepki 5 Şehir ankara 3 Haziran 2010 #21 ben sana çift amörtüsörü önermem her pedal bastığında esneyerek gücünün bir kısmını emer ve sana daha fazla efor sarfettirir...saygılarımla
ben sana çift amörtüsörü önermem her pedal bastığında esneyerek gücünün bir kısmını emer ve sana daha fazla efor sarfettirir...saygılarımla
G Güney Mertkan Aktif Üye Kayıt 25 Mayıs 2010 Mesaj 108 Tepki 88 Şehir İstanbul-Avcılar 3 Haziran 2010 #22 @A.Samet Topcuoglu Evet amortisorün yavaşlattığı vs. durumları biliyorum demek istediğim illa amortisorlü istiyorsa arkada tek alsın.
@A.Samet Topcuoglu Evet amortisorün yavaşlattığı vs. durumları biliyorum demek istediğim illa amortisorlü istiyorsa arkada tek alsın.
H Hüseyin Kaynak Aktif Üye Kayıt 12 Mayıs 2010 Mesaj 107 Tepki 51 Şehir istanbul 3 Haziran 2010 #23 @Güney Mertkan Güney arkadaşım zaten orta amortisör yavaşlatıyor ön amortisör al diyoruz ortadan amortösör alma diyoruz arkadaşa ama o arkadan amortisör die tutturmuş
@Güney Mertkan Güney arkadaşım zaten orta amortisör yavaşlatıyor ön amortisör al diyoruz ortadan amortösör alma diyoruz arkadaşa ama o arkadan amortisör die tutturmuş