Scudo Sports

Bir şeyler yalnış gidiyor...

Scudo
@Ersin Yılmaz
supersin Ersin kardeşim :Samimiyetini kaybetmemişin buda umut verici . Sevgiler saygılar

• Beğen
Tepkiler: Harun ÇEVİK
Şimdilik B12 vitamini falan mı alsak ne yapsak? :) Bizim kafadaki insanlara öneriyorlar.. İstediğimiz yaşantıya kavuşana kadar arada takviye şart.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bunalım takılanlara duyrulur :Bisiklet alın, sporun her türlüsünü yapın, bunalnayın en önemliside #bunaltmayın#

• Beğen
@camoko06 Bisiklet var da, zaman ayıramama problemi yok mu... En kötüsü o. Bakalım daha ne kadar Fethiye veya Urla'ya yerleşme hayali kuracağım..

@Navigare
Maalesef bendede var zaman problemi.Elimden geldiğince zorluyorum tabi çoluk çocuğuda ihmal etmeden

Bizimki martta doğacak kısmetse, henüz o açıdan problem yok.. :) Fakat hanımla aldığımız karar çocuk ilkokul çağlarını geçmeden aşağılara göç etmek.. Orada normal okullarda okutmak yavruyu. Nasılsa arkadaşları oralara yerleşen turistlerin çocukları olacağından eğitim ve karakter bakımından İstanbul'daki iyi kolejlerle eşdeğer olacak.. diye düşünüyoruz:)

@Navigare Allah sağlık sıhhat versin. Hayırlı evlat olmayı nasip etsin. benim 6 aylık oldu. Çok çabuk geçiyor zaman. Çok tuhaf bi duygu. İşteyken bile özlüyor insan.

@katran Teşekkür ederim, inşallah yakın zamanda o güzel duyguları ben de yaşayacağım.. Ultrasonda bakınca bile insanın gözleri doluyor... :)

@Navigare benim doktorun ultrasonu bi tuhaftı. Bebeğin sıratı mı poposu mu anlamıyordum :)

@camoko06 aman abi konuyu kapatalım. Gören falan olur. Dayak yerik :)

• Beğen
Tepkiler: camoko06
@Navigare
selam dostum ben ultrason fotolarını ve videolarını saklamıştım şimdi oğlum 9 yaşında maşallah diyelim kendine izlettim çok hoşuna gitti . seninde öyle yapmanı tavsiye ederim .Hatıralar elmastan değerlidir

@mariokaldato Biz de saklıyoruz.. Hatıra defteri gibi birşey var. Haftalık durumlar yazılıyor anne tarafından, ultrason fotolarını yapıştırmak için yer de yapmışlar içinde.. :) Doğmamış çocuğa mektup olayı bir nevi.. Eskiden güler dalga geçerdik, şimdi biz o hallere geldik :)

• Beğen
@Navigare
bunlar guzel şeyler dostum bence bunun kıymetini ilerde dahada anlayacaksınız. Benim bir zulam var orada oğlumun ilk dişi , ilk kesilen saçından bir tutamı , emziği , hastane bilekliği ,bebeklik bir kaç oyuncağı gibi detaylar var .Ne zaman oğlumu özlesem onları alırım elime avunurum :( tahmin ettiğniz gibi boşandık malesef oğlumdan ayrı kaldım..hayat yani herşey olabilir .Allah sağlık sıhhat versin hepimize bu muhim

@mariokaldato Üzüldüm, böyle durumlarda ne denir ki.. Allah evladına tez zamanda kavuşturur, hasret bırakmaz inşallah aranızda..

• Beğen
@Navigare
amin dostum cümlemize inşaAllah. tamamen kopmadık tabi ki ama artık hiç bişey eskisi olmayacak o berbat

Geri