Bizimki martta doğacak kısmetse, henüz o açıdan problem yok.. Fakat hanımla aldığımız karar çocuk ilkokul çağlarını geçmeden aşağılara göç etmek.. Orada normal okullarda okutmak yavruyu. Nasılsa arkadaşları oralara yerleşen turistlerin çocukları olacağından eğitim ve karakter bakımından İstanbul'daki iyi kolejlerle eşdeğer olacak.. diye düşünüyoruz
@Navigare Allah sağlık sıhhat versin. Hayırlı evlat olmayı nasip etsin. benim 6 aylık oldu. Çok çabuk geçiyor zaman. Çok tuhaf bi duygu. İşteyken bile özlüyor insan.
@Navigare
selam dostum ben ultrason fotolarını ve videolarını saklamıştım şimdi oğlum 9 yaşında maşallah diyelim kendine izlettim çok hoşuna gitti . seninde öyle yapmanı tavsiye ederim .Hatıralar elmastan değerlidir
@mariokaldato Biz de saklıyoruz.. Hatıra defteri gibi birşey var. Haftalık durumlar yazılıyor anne tarafından, ultrason fotolarını yapıştırmak için yer de yapmışlar içinde.. Doğmamış çocuğa mektup olayı bir nevi.. Eskiden güler dalga geçerdik, şimdi biz o hallere geldik
@Navigare
bunlar guzel şeyler dostum bence bunun kıymetini ilerde dahada anlayacaksınız. Benim bir zulam var orada oğlumun ilk dişi , ilk kesilen saçından bir tutamı , emziği , hastane bilekliği ,bebeklik bir kaç oyuncağı gibi detaylar var .Ne zaman oğlumu özlesem onları alırım elime avunurum tahmin ettiğniz gibi boşandık malesef oğlumdan ayrı kaldım..hayat yani herşey olabilir .Allah sağlık sıhhat versin hepimize bu muhim