CaGe Bana bir kadeh deniz ver Yorgo Kayıt 7 Mayıs 2015 Mesaj 257 Tepki 634 Yaş 44 Şehir İstanbul İsim Can Başlangıç 1987—88 Bisiklet Tern Bisiklet türü Yol bisikleti 4 Kasım 2015 #81 Senin açından böyleyse çocuk açısından daha beterdir bu durum, eminim.. Fazla yara deşilecek konular da değil bunlar...
Senin açından böyleyse çocuk açısından daha beterdir bu durum, eminim.. Fazla yara deşilecek konular da değil bunlar...
Harun ÇEVİK Forum Bağımlısı Kayıt 26 Temmuz 2015 Mesaj 748 Tepki 955 Yaş 40 Şehir Bursa gemlik İsim harun çevik Bisiklet Diğer 4 Kasım 2015 #82 @mariokaldato Allah kalplerinizi birbirinden koparmasın abi. Aynen abimin de dediği gibi çocuk için daha zor. Sadece çocuklarını düşünerek ömürlerini harcayan, ayrılmayan insanlar tanıyorum. Onların işi de zor Tepkiler: mariokaldato
@mariokaldato Allah kalplerinizi birbirinden koparmasın abi. Aynen abimin de dediği gibi çocuk için daha zor. Sadece çocuklarını düşünerek ömürlerini harcayan, ayrılmayan insanlar tanıyorum. Onların işi de zor