Scudo Sports

Bir şeyler yalnış gidiyor...

@katran
tam olarak sizinle aynı olmasa da benzer bir iş.
boşverin :D

Scudo
Bu dünyada birçok yanlış yalnış herneyse ondan varken teknoloji çılgınlığı göze çarpmıyor doğru bir noktaya parmak basmışsınız:harika:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Snorlax aynen hocam. Yoksa aklımıza gelmezdi böyle güzel yerlerde durup manzara izlemek.

• Beğen
Burdan bakınca güzel işe benziyor :D

@katran

İyot kokusu her zaman ağaç ve yeşil kokusundan iyi ve faydalıdır.. :)

@katran Vallahi iyi gider şimdi :) Rakı, balık, deniz ve Tanju Okan

• Beğen
Tepkiler: i. gürle
İnsanlar teknolojiyi sürekli kötüleyip elinden bırakamıyor aslında kötülemeniz gereken kendi bağımlılığınız, ben 22 yaşındayım ve hiç bir zaman arkadaşlarımla sohbet ederken telefonumla meşgul olmuyorum veya gezmeye gidince en fazla foto çekme ile meşgul olmuşumdur.Bana göre teknoloji mükemmel bir şey bisikletimle çıkıp kablosuz kulaklığımı takıp saatlerce müzik dinleyebiliyorum bu bile benim için mükemmel bir şey ve siz bu yönlerini kullanıp sonra bağımlılık seviyesinden kurtulamıyorsanız sizin kendinizi toparlamanız gerektiğini düşünüyorum.

@hasanalparslang aslında kızdığımız teknoloji değildi ama istersen kendime birkkez daha seni tatmin etmek için kızabilirim

• Beğen
kızdığın teknolojiye olan bağımlılığınız, bu da sizin sorununuz, nitekim kendinizi tamamen kontrol edebilmeyle alakalı.Durumun beni tatmin etmesiyle alakası olmadığı âşikar..

• Beğen
@hasanalparslang bu forum sana tuhaf gelir biraz. Biz burda tartışmayıp paylaşmayı tercih ediyoruz. Bizde senin söylediğin gibi teknolojiye bağımlılığımıza kızıyoruz. Evet bu bizim sorunumuz.

• Beğen
Olayı kişiselleştirmenize gerek yok bence, ben yapmam sen yaparsın konusuna girersek bi gram ilerleyemeyiz.Ben size bakış açınızın yanlışlığını söylemek istedim ki bu da bir tartışma konusu değil öneri konusu olabilirdi nitekim sizin yaklaşımınızın sertliği epey şaşırttı beni..Umarım hayatınız güzelleşir, hoşçakalın.

• Beğen
@katran teknolojiyi doğru ve yerinde kullanırsak harika bişey Haruncum .Çunku ben annanemin evinin tabanındaki ufacık delikten alt kattaki kavedeki siyah beyaz tek kanallı tv yi tek gözümle izlemeye çalışırken çocuktum. O zmanlar oyuncaklarımız zeytin dalından yapma oklar yaylar , tahtadan yapma 4 teker arabalar , gazoz kapaklarından yapma çeşitli edavatlar ve kibrit kutusu kağıtlarından yapma oyun kartlarıydı. Hayat o zaman eglencelydi , heyecanlıydı.Belki çocukluğun bünyemize zerk ettiği mutluluk hormonundandı belkide aşırı salaktık emin değilim. Ama şuna eminim ki akıllı telefon çağında insanların zekası , kültürü hayat standardı neredeyse sıfıra indi dostum

İnsan aniden durulur.Durulması için bir etki gerekir.Olağan durumun dışına gitmesi gerekir bir şeylerin.Yalnızca teknoloji değil,çok insan sevdiği işi yapamaması nedeniyle,sevdiği arzu ettiği yerde konumda da olamıyor.Mutsuzluk kaçınılmaz bir son.İç dünyalarımız yıkık.Gelişen dünyaya ayak uyduramayışımız,bu şaşkınlık bu mutsuzluk biraz da 'nesiller arası geçiş' Tam da bu geçiş arasındayız.Maziyi özlüyoruz,doğayı masumiyeti.gülmeyi ve hatta sevmeyi.Ama yapamıyoruz.O duyguları tadıp,artık bulamamak acı veriyor.Evet bir an ben de 'başımı göğe kaldırıyorum' kendime cevabını bilmediğim sorular soruyorum.Karşımdan insan yığını,kulağımda korna sesleri üzerime geliyor sanki.Artık kimsenin, hiçbir şey için hayatını adamadığını görüp;nefret tutsağı olmuş,saygıdan sevgiden yoksun bir toplumun parçası olamıyoruz.Kendi mutsuzluğu ile mutlu olmak kalıyor geriye insanın.Yapabiliyorsam/yapabiliyorsak ne ala...

Geri