Scudo Sports

Bir şeyler yalnış gidiyor...

Yanlış meslek seçmişiz. Atlas dergisinin fotoğrafçısı olmak vardı :)

Scudo
@Navigare
"Yoksulluk, kişinin kendi sınırlarını görememesi demektir. Yoksul olmak, kişinin hoşlanmadığı ve yapmayı seçmediği bir iş karşılığında kendi yaratıcılık hakkından vazgeçmesidir."

Ben yoksul bir insanım mesela :)

Bizler bisikletçiler olarak çevre hassasiyeti çok olan insanlarız. Bisiklete binerken aynı zamanda sürekli telefona bakamıyoruz. Etrafımızı kuşatan metal bir tavan yok nereden geçiyorsak oranın manzarasını sınırsız seyredebiliyoruz. Bisikletimiz ses çıkarmadığı için ortamdaki sesi katıksız dinleyebiliyoruz. Güneş yağmur rüzgar hava koşulu neyse onu yaşıyoruz. Bu anlamda bizler birşeyleri doğru yapıyoruz.

Şimdiki çocuklar dizleri kanamadan, ağaca çıkmayı öğrenemeden, eriği dalından koparamadan büyüyorlar.

@Ozan k.
Bunu demek için gelmiştim :snzdglsn:

@katran

Ben maddiyatı kastedecek hiçbirşey demedim ki.. Sadece az biraz hobi olarak fotoğraf çekmişliğim var.. Atlas dergisi nin bir tv kanalında grafik atölyelerini ve fotoğrafçılarını göstermişlerdi.. Sürekli gezgin insanlar..Yeni ve yapmacık olmayan insanlar tanıyan, doğanın en güzel olduğu yerlerde gezdiren bir meslek öyle bir derginin fotoğrafçısı olmak.. Tabi bizim gibi aileci insanlar için bu kadar gezmek zor :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@emancipation dogrudur hocam. Fakat forumda bundan bahsettiğimi pek hatırlamıyorum.
@Navigare hocam yoksulluktan kastım maddi değildi. İstediğimiz sevdiğimiz mesleği yapamamayı kastetmiştim

smartphone-evolution-010714.jpg

Mobil ofis olarak, hareket halindeyken isinizi gucunuzu takip ediyorsaniz cok faydali bir alet internet baglantisi ile birlikte!
Ek uygulamalar hayatinizi ve yasam tarzinizi destekleyip kolaylastiriyorsa yine ayni sekilde :)
Ancak yemekte, tatilde, yuruyuste, sporda, dogada, sinemada, arkadas buılusmalarinda, yataga girerken ve uyandiginiz anda elinden telefon dusurmeyenlerdenseniz;
yediginiz ictiginiz herseyin, gittiginiz yerlerin, karsilastiginiz seylerin fotografini cekip paylasarak altindaki yorumlari takip edip cevaplamadan duramayanlardansaniz gecmis olsun...
Elektronik bir cihazin cercevesindeki hayati yasiyor ve o hayat icin cabalamaktan kendinizi frenleyemiyorsaniz, gercekten yasamayi beceremiyorsunuz demektir :(

@katran
bir kere yazmıştınız diye hatırlıyorum.
ya da çok fena polis tipi var sizde. ben de fotonuza bakarak bu sonucu çıkarmış olabilirim.
ama yazmıştınız bence.
neyse... simit sat onurlu yaşa falan demeyeceğim, ama mutsuzsanız bırakın, başka işlere yönelin.

@emancipation onursuz bir meslek değil hocam. Hatta onurlu meslekler diye sıralamaya soksak benim gözümde ilk sıralarda yer alır. Fakat gerek mizacım gerekse mevcut şartlarda yapılabilecek bir meslek değil.

• Beğen
@katran
bir işe uygun değilseniz, uygun değilsinizdir.
sonradan olmuyor yani...

kendimden biliyorum... ben de birçok insanın(aile-arkadaşlar) ciddi tepkilerine aldırmayarak, belki de birçok insanın yapmak isteyeceği bir işi mizacıma uygun olmadığı için bırakıyorum bir süre sonra.
niye bırakacağım? çünkü yaptığın iş hayatının çok büyük bir bölümünü kapsıyor. eğer işinde mutsuzsan ve devam ediyorsan çalışmaya, hayatının büyük bölümünü mutsuz geçirmeyi kabul etmişsin demektir.
insan niye çalışır ki? para kazanıp mutlu bir hayat sürebilmek için. para kazanıyor ama mutlu olamıyorsan, o çalışmak kölelikten farksızdır.

@emancipation farklı meslekler için çalışmalarım var ama kaderim buna ne kadar izin verir bilemiyorum. Ben emek harcıyorum. Olursa olur olmazsa çay demleriz hocam :')

@Hayrettin fotoşop bile yapabilirsiniz hocam :)

• Beğen
@katran
yolun açık olsun hocam.
yaşlarımız da aynı. dediğin gibi, olursa olur, olmazsa da süreriz tekerimizi :D
kahpe kader der geçeriz :komik:

Geri