trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.501
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
sele üzerinde ihtiyaç giderebilen varsa 200 de gider@Pawcraft Burada da ufak mola karmaşası devreye giriyor. Benim için ufak mola 5 dk. Başkası için 30 dk. ?
Mola dediğin 5 dk olur zaten. daha fazlasında geri dönüşler çok daha yorucu oluyor.@Pawcraft Burada da ufak mola karmaşası devreye giriyor. Benim için ufak mola 5 dk. Başkası için 30 dk. ?
Işıklar zaten bisikletçiliğe bok sürdürmemenin en güzel şekli zaten. Hemen başlanır "Abi duralım! Şimdi araç falan geçer" Kimse de demez ki "Aga yoruldum!" ? ?ışıklarda durdun mecbur o da mola, o zaman sadece velodrom'da durmadna dönenleri sayabiliriz
ufak mola 5dk bence
Işıklar zaten bisikletçiliğe bok sürdürmemenin en güzel şekli zaten. Hemen başlanır "Abi duralım! Şimdi araç falan geçer" Kimse de demez ki "Aga yoruldum!" ? ?
"Araç falan geçer" dendiğine göre yol bomboştur. ?kusura bakmayın da böyle bir mantık yok, yorulduğumuzu düşünür millet diye araba altında mı kalalım?ışıklarda 30sn durduğundan kimsenin dinleneceğini sanmıyorum, aksine tempo düşür 30sn daha hızlı toparlarsın.
Birde suluk düştü, pompa kayıp, lastik patladı galiba, yan yattı çamura battılar hiç bitmez. Söyle işte "Aga yoruldum!" zaten herkes yorgun. Bekleniyor ki biri çıksın desin de 2 dk mola verilsin. ?
Birde suluk düştü, pompa kayıp, lastik patladı galiba, yan yattı çamura battılar hiç bitmez. Söyle işte "Aga yoruldum!" zaten herkes yorgun. Bekleniyor ki biri çıksın desin de 2 dk mola verilsin. ?
Bırak dinlenmeyi; Bisikletten inip 2 adım yürüyeyim deme sakın. Hemen telefonlara sarılıp fotoğraflarlar. Üzerinden dönen geyiği katmıyorum olaya.bursa ortamları ne acımasızmış arkadaş![]()
Çok geçmiş olsun. Yaşınızı biran daha büyük gibi hissettim, aramızda 1 yaş varmış.yaş 32 boy 173 kilom 80. o mesajın ertesi günü sakatlandığım için süremedim o kadar ama arada aynı şeyi 1160m tırmanışla yaptım. yavaş yavaş geliştirmeye çalışıyorum kendimi
bisiklet wilier jaroon hatta satılık:
(link)
Barkın'a ben kefilim 287 dediyse yapmıştır =) masallah kardesim.