Scudo Sports

Bir seferde en uzun ne kadar yol gittiniz?

Bu konu o anlamda biraz karışıkta onun için sordum. Tek seferde mi ? Tek günde mi? Bu sorular ortamı karıştırıyor.

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
Scudo
konuyu açan arkadaş şöyle demiş:
"Merhaba arkadaşlar, merak ediyorum da uzun süre ara vermeden, ufak molalı dinlenmelerle ne kadar yol gittiniz? "

ışıklarda durdun mecbur o da mola, o zaman sadece velodrom'da durmadna dönenleri sayabiliriz :)
ufak mola 5dk bence
Işıklar zaten bisikletçiliğe bok sürdürmemenin en güzel şekli zaten. Hemen başlanır "Abi duralım! Şimdi araç falan geçer" Kimse de demez ki "Aga yoruldum!" ? ?

Işıklar zaten bisikletçiliğe bok sürdürmemenin en güzel şekli zaten. Hemen başlanır "Abi duralım! Şimdi araç falan geçer" Kimse de demez ki "Aga yoruldum!" ? ?

kusura bakmayın da böyle bir mantık yok, yorulduğumuzu düşünür millet diye araba altında mı kalalım? :( ışıklarda 30sn durduğundan kimsenin dinleneceğini sanmıyorum, aksine tempo düşür 30sn daha hızlı toparlarsın.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
kusura bakmayın da böyle bir mantık yok, yorulduğumuzu düşünür millet diye araba altında mı kalalım? :( ışıklarda 30sn durduğundan kimsenin dinleneceğini sanmıyorum, aksine tempo düşür 30sn daha hızlı toparlarsın.
"Araç falan geçer" dendiğine göre yol bomboştur. ?

Birde suluk düştü, pompa kayıp, lastik patladı galiba, yan yattı çamura battılar hiç bitmez. Söyle işte "Aga yoruldum!" zaten herkes yorgun. Bekleniyor ki biri çıksın desin de 2 dk mola verilsin. ?

Birde suluk düştü, pompa kayıp, lastik patladı galiba, yan yattı çamura battılar hiç bitmez. Söyle işte "Aga yoruldum!" zaten herkes yorgun. Bekleniyor ki biri çıksın desin de 2 dk mola verilsin. ?

bursa ortamları ne acımasızmış arkadaş :D

Strava kaydı alalım arkadaşlar. Böyle kuru kuruya olmuyor.

Zwift'te 5dk mola ile 180km. :komik:

(link)

yaş 32 boy 173 kilom 80. o mesajın ertesi günü sakatlandığım için süremedim o kadar ama arada aynı şeyi 1160m tırmanışla yaptım. yavaş yavaş geliştirmeye çalışıyorum kendimi :harika:

bisiklet wilier jaroon hatta satılık:
(link)
Çok geçmiş olsun. Yaşınızı biran daha büyük gibi hissettim, aramızda 1 yaş varmış.
Bende de gtr team var dün itibari ile ilanda kendileri =) keyifli sağlıklı pedallar.

213247 dosyayı görüntüle
287 km Ankara-Konya 28.3 ortalama hız :)
Barkın'a ben kefilim 287 dediyse yapmıştır =) masallah kardesim.

• Beğen
Tepkiler: BarkinD
Geri