Scudo Sports

Bir seferde en uzun ne kadar yol gittiniz?

Scudo
460 km gidiş (3 mola) - 460 km geliş (3 mola)

Güzergah ( Gidiş-Dönüş) : Eskişehir, Bursa, Susurluk, Balıkesir, Savaştepe, Soma, Bergama ve Dikili

Mola yerleri : - Eskişehir-Bursa arası Mezitlerde Atan Kardeşler
- Susurluk Yörsan Tesisleri
- Savaştepe- Soma arası Çavuşlar Dinlenme Yeri

Aracımla sürekli kullandığım rota. ( Molalar dahil 5 Saat'te güzergah tamamlanıyor)

Arkadaşımla beraber bisikletlerimizle aynı rotayı izleyeceğiz çok yakında. Bakalım Kaç günde varacağız çok merak ediyorum :D Bir yandan Kamp atabileceğimiz yerleri araştırıyorum, bir yandan hazırlıklara başladık. Bakalım senelik izin tarihi önümüzdeki haftalarda kesinleşecek. Diğer yandan korkmuyor da değilim... Heyecan dorukta yani anlayacağınız :)

Tek duraklama ile 69km Akçaabat - Of arası
(link)

@historiyst
Araba ile gitmiş.

• Beğen
Tepkiler: historiyst
almanya-hollanda arasında 320 hedeflerken geç kalmamdan dolayı rotayı değiştirip 250km ile yetinmek zorunda kaldım. ondan önce de 220km istanbul-edirne ve aynı gün geliş-gidişli istanbul kartepe yapmıştım (210 km) istanbul-izmit geliş gidişli 200km vardı bide. her sene 2-3 hedef koyuyorum kendime. Kanımca tüm güne bölebilirsem 300-350 arası çıkabilirim diye düşünüyorum. lakin artık kalabalık bir grupla beraber olmadıkça uzun yol yapmaya da tırsıyorum.(araçlar)

150km şile yolu fakat tek sefer sayılır mı bilmem tek günde diyelim :D

Check out my ride on Strava: (link)

Check out my ride on Strava: (link)Screenshot_2018-07-30-15-36-58.png Screenshot_2018-07-30-15-39-23.png
Bu arada sol dizde 2.yılını kutladığım Allah kimsenin başına vermesin dediğim meniskus+ön çapraz bağ zedelenmesi var

İnşallah ağustos gibi İst/Ankara olacak

Tek seferde en uzun turum şimdilik 103 km.

<iframe height='405' width='590' frameborder='0' allowtransparency='true' scrolling='no' src='(link)'></iframe>

• Beğen
Tepkiler: Ozicu
@historiyst

Sanırım okumadın yazdığımı kendi aracım ile gittim. Sürekli gittiğim bir yol. Her yerini iyi bilirim. Arkadaşımla bisikletlerimize atlayacağız aynı yolu kat edeceğiz. O yüzden bakalım kaç günde varacağız dedim, molalar ve kamplar kaç adet olacak onu bile tam kestiremiyorum :D

Normalde mümkün mü bisikletle 460 km yolu 5 saatte bitirmek ? Ortalama olarak en az 120 km hız yapabilmen gerekir :D

Cevapladığın için teşekkürler @CeRKeZ ;)

Normalde mümkün mü bisikletle 460 km yolu 5 saatte bitirmek ? Ortalama olarak en az 120 km hız yapabilmen gerekir :D

120 km/s x 5 saat = 600 km

460 km / 5 saat = 92 km/s ortalama

hiç bir şekilde imkanlı değil :)

İzmir Çanakkale / Aliağa ya izban ile gidip ordan kaz dağlarına kadar pedalladım kaz dağlarını bir araç ile çıktım bitişinde tekrar çanakkale ye kadar pedalladım
220/230 km civarı

hiç bir yerden bir yere gitmek için yola çıkmadım, hep antrenman için pedalladım o da en fazla 106.6 km. Bu ay kendi rekorumu kırmışım. Daha akşam iş dönüşü var. Yaklaşık 800 km olacak bu ay :islik:
(link)

Geri