Scudo Sports

Bir ölücüyü öldürmenin yöntemleri

Ölücülükte çığır itina ile açılır
Kadro ilanindan komple bisiklet isteme sistemi vol 1received_1162386490438655.jpeg

Kabus kam bek hehehehreceived_1191366180874019.jpeg

Scudo
@ikraertas
Eheheh :D ölücü kendini durmadan apgereyt ediyor bizsse sehir mi dağ mi yol mu alayim diye ayakta uyuyoruz

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Satılık fotoğraf makinesi var...Bu fiyata kaçmaz,yarı profosyonel
Diğer ürünlerime de bakabilirsiniz:harika::harika:
BKZ.LETGO Emre Yönlüer

@mariokaldato ilan güncel:ssrtcbya::ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Emre Yönlüer
Adam askeri mont ve botla takas onerdi nutkum tutuldu. Lan ben askerligimi yapmisim .Seferberlik gorevim iptal olmus napam yani onlari kadro karsiligi alinca tekrar şubeme mi gidemmmm oyyyyyy anammmmmm ben nedem napammmm

@mariokaldato
Benim fotoğraf makinesine de i phone 4 ile takas önerdiler,telefoncu ya sordum"i phone 4 ü kaça alıyorsunuz??"diye almıyoruz didi...:hihi::hihi:(çarşı telefoncu dolu adam beni kandıracak:p)
Birisi de daha garip bir tekliflle geldi 5 adet usb bellek!!! tanesi 75 lira diyor bide kime satacaksam ben onları???:acpsnr::acpsnr:
ikisine de sağolun bana nakit lasım deyip savdım başımdan:hihi::hihi:

Bu arada ilanlarım halaaa güncel:D

• Beğen
@Emre Yönlüer
Tam yerine actin sende tezgahi hahaha ariyorum zabitayi bak hahaha :D

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Ben ölücünün önce bi teklifine bakarım, sonra ilanlarına. Sattığı malın değeriyle bana yaptığı teklif arasında illa bi bağlantı kurar, sonra da kendi ilanının değeriyle adamı rezil eder. En okkalısından cevap vermiş olurum. Şimdi meseleyi tam anlatamadım böyle yazınca da, en iyisi başıma gelen bi olayı anlatayım:
Elimde 500 liralık bi rc helikopter var, ilan koyuyorum çabuk satılsın diye 330'a. Kendini bilmezin teki, 100 liraya ver diyor. Sonra baktım adamın ilanlarına adam benimkinin tırnağı bile etmeyen bi rc heliye 65 lira yazmış. Adama cevabım aynen şuydu: "Elindeki cx10'u bile 65 liraya satıyorsun, bu nasıl 100 lira olsun" Olay bu kadar net, ne kalp kırdım, ne de sövüp saydım. Tam olarak hak ettiği muameleyi yaptım. Gelen cevapta şuydu "haklısın, pardon" :)

@FERDİ İKİZ
Ahaha :D siayey ajani gibisin hehe

Bi ölücüyü şoka sokmanin diger bi yontemide verdigi ölü fiyati cok pahali bulup bedava vermeyi teklif etmektir. Kesin şoka girip kaçar haha :D

@Yusuf !!WOW!!
Harbiden 30'a alıp 80'e satıyolardı :))

@mariokaldato
Evet bi dahakine bunu deneyeceğim, çok beğendim bunu

Malum kış aylarındayız , sezon ölü eee ölücülere gün dogdu tabiki.
Bu soguk havalarda bu zalımlarla başetmenin en basit yöntemi onların " kış sezonundayız bilader o fiyata satamazssın" argumanlarına karşı dolardaki artışı sebeb göstermek olabilir

Alirsin merak etme ölü fiyatlara super makinalar bulunabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: sivribey
@mariokaldato yazıyı 2015 ye yazmışsın 5 dk önce yazılmış niyetine okudum. Emeğine gönlüne sağlık. Üstadım bu yaşam enerjisini nerden alıyorsun.

• Beğen
Geri