@Emre Yönlüer
Adam askeri mont ve botla takas onerdi nutkum tutuldu. Lan ben askerligimi yapmisim .Seferberlik gorevim iptal olmus napam yani onlari kadro karsiligi alinca tekrar şubeme mi gidemmmm oyyyyyy anammmmmm ben nedem napammmm
@mariokaldato
Benim fotoğraf makinesine de i phone 4 ile takas önerdiler,telefoncu ya sordum"i phone 4 ü kaça alıyorsunuz??"diye almıyoruz didi...(çarşı telefoncu dolu adam beni kandıracak)
Birisi de daha garip bir tekliflle geldi 5 adet usb bellek!!! tanesi 75 lira diyor bide kime satacaksam ben onları???
ikisine de sağolun bana nakit lasım deyip savdım başımdan
Ben ölücünün önce bi teklifine bakarım, sonra ilanlarına. Sattığı malın değeriyle bana yaptığı teklif arasında illa bi bağlantı kurar, sonra da kendi ilanının değeriyle adamı rezil eder. En okkalısından cevap vermiş olurum. Şimdi meseleyi tam anlatamadım böyle yazınca da, en iyisi başıma gelen bi olayı anlatayım:
Elimde 500 liralık bi rc helikopter var, ilan koyuyorum çabuk satılsın diye 330'a. Kendini bilmezin teki, 100 liraya ver diyor. Sonra baktım adamın ilanlarına adam benimkinin tırnağı bile etmeyen bi rc heliye 65 lira yazmış. Adama cevabım aynen şuydu: "Elindeki cx10'u bile 65 liraya satıyorsun, bu nasıl 100 lira olsun" Olay bu kadar net, ne kalp kırdım, ne de sövüp saydım. Tam olarak hak ettiği muameleyi yaptım. Gelen cevapta şuydu "haklısın, pardon"
Malum kış aylarındayız , sezon ölü eee ölücülere gün dogdu tabiki.
Bu soguk havalarda bu zalımlarla başetmenin en basit yöntemi onların " kış sezonundayız bilader o fiyata satamazssın" argumanlarına karşı dolardaki artışı sebeb göstermek olabilir