Scudo Sports

Bir ölücüyü öldürmenin yöntemleri

@mariokaldato
Abi güzel yazı [emoji2] bugün 550 liralık bisikletim için gelen takas teklifi şu şekildedir:

Arabanız varsa 17 inç kışlık lastikle takas düşünürmüsünüz ?

rasgele atılmış takas tekliflerinden sadece birisi;

Problemler :

1.si arabamın olup olmadığı problem

2.si arabama 17 inç lastik takıp takmamak tabiki buna uygun jantta almak problem

3.sü bisikletimi takas etmek istediklerimi istesem yazarım bunlar gibi saçma önerilere ciddi anlamda gıcık oluyorum..

Scudo
Manisada ki yabani atlardan bi çift alıp götürcen lastiklerle takas olurmu dicen bu adama [emoji23]

@Yunus M.
hahah :D onlardan anlarlar ancak utanır adam ya bi kere teklif ederken nasıl insanlar anlamıyorum :D

Lan anlamis degilim ben dahil tum b forum piskeletini satiyo yaaaa eheheh :D

@Yunus M.
Elimde cok temiz domestos camasir suyu var yegenim olursa takas edek :D

@mariokaldato
Gözünüz yüksekte ağa :D para var huzur var bizde üçyüs e beşyüs e bisiklet bakalım slx setli ameoba gidonlu ricthleyli rak şoklu felan :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Yusuf !!WOW!!
Valla 20 yildir satis sektorundeyim, cok alistim, hic de deli olmuyorum. Hakeden oldu mu yapistiririm cevabi, bakmam gozunun yasina. Hatta pazarlik yapmaya calistikca fiyat yukselttigim bile olmustur.
Satis ayri bir kabiliyet. Zamanla gelisiyor. Hayatin en zorlu fakat en de zevkli aktivitesi satistir. Tum buyuk sirketlerin ust duzey yoneticileri, ceolar, ve basarili is adamlari satis kokenlidir.

images.jpg

@Kuzey Ege
Pazarlik sunnettir güncel :D

@mariokaldato
Abi kadro küçük geldi o sebepten takasa varım ama
[emoji23]

@Yunus M. :D :D :D eheheh o zaman kaleci ve yedekleri almazssak kaç paraya olur bilader antronörde kalsın :D

• Beğen
Tepkiler: Yunus M.
@Tahir Keskin
aman abisi sen yarılma bi zahmet bize tek parça lazımsın eeheheheh :D

@mariokaldato
İki parça daha iyi olur belki. Tandem'e binerim belli mi olur. :D

@Tahir Keskin
hhahahaha aslında benim bi "beleş çekiş sistemli piskelet" projem var da detay vermiyim yanlız bu bisiklet en az 10 metre boyunda ve metre başı bi sele var pedal var :d işssiz gençleri bacak kası gücüne göre sıralıyoruz istediğimiz vitesi seslenerek sağlıyoruz :D şöyle yani : dik bayıra geldik misal hemen en arkadaki ayı kuvvetindeki hamdi abiye sesleniyoruz :" hamdi abiiiiiii bayır çok dik asıl abi pedala " ahahahahahaah :D

• Beğen
Tepkiler: kerem E ve V3DAT
@mariokaldato
Ama bu proje beni ikiden dörde yarar. Yapma böyle şeyler. :D

@Tahir Keskin
:d " tahirrrrrrrrr düz yola geldik aban aslanım " hahaha :D

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@mariokaldato

Bu ikisi güzel tesbitler. Ben de yol gidon ve boğazı birlikte ilan verdim. 2-3 tanesi bana kızdı nerde bunun frenleri kandırıyor musun bizi diye.

Benim de kısaltmaları anlamadığım oluyor.

Dönersiz sandviç ve ekşi ayran güldürdü :) Yapar mı yaparlar vallahi..

Geri