Scudo Sports

Bir Küçük turcu yetişiyor..

Rafet Ç.

Üye
Tepki
150
bugün havanın yazdan kalma olduğunu gördükten sonra kahvaltımızı yapıp hazırlandıktan sonra saat 13 gibi bizim 5 yaşındaki ufaklık için geçtiğimiz hafta aldığım sedona 201 20 jant bisiklet ile birlikte kısa bir tur yapmaya karar verdik. aşağıda bizimkinin yeni canavarı. :) 6 vites shimano tourney, ön maşa amortisörlü, 20 jant, bmx lastik, tektro v fren...

(link)

oğlan yeni bisikletinin vermiş olduğu gazla beraber "baba beni bilmediğim yerlere götür." demesiyle kafamda onun için uzun olabileceğini değerlendirdiğim ama güzel yerleride görme fırsatının olabileceği gelibolu-güneyli arası geldi. parkur toplam uzunluğu 28 km. acaba gidebilirmi diye düşünürken kendimizi yolda bulduk. daha önce kullandığı bianchi super 16 ile 12-13 km. arası yapmıştı ama rampa, trafik vb. hiç bişi yoktu. neyse vurduk kendimizi yollara...

(link)

(link)

(link)

ilk su molamız ve bizimkinin çıkacağı ilk tırmanış.. yaklaşık 5 km.

(link)

tırmanış kutlaması.. :)

(link)

ufukta güneyli..

(link)

güneylide köy kahvesinde bir çay molası, biraz gezintiden sonra dönüş..

turumuzu tamamladıktan sonra gelibolu limanda güneşi batırış..

(link)

(link)

Scudo
Süper! Cesaretiniz ve oğlunuzun azmine hayran kaldım. Maşallah. :)

Son fotoğrafta yorgun gözüküyor baya, ya da ben öyle algıladım ama çok da önemli değil. Çok sevindim adınıza, oğlunuzla daha nice turlar yaparsınız inşallah. Yurtdışındayken bir süre Barcelona'da bulunmuştum, o kadar çok insan çocuğuyla bisiklete, patene biniyordu ki... Çok mutlu etmişti beni o görüntüler. Tabi bunda bisiklet ve yaya yollarının genişliği de önemli rol oynuyor. Sizin fotoğrafları görünce o günleri anımsadım birden, mutlu oldum yine :)

@evrenozbilen

Teşekkürler.. :)

@Samet Arslan

banada yoruldu gibi geldi ama biraz önce uyudu. uyumadan keşke biraz daha gezseydik eve erken geldik dedi? dedim ki oğlum çok gezdik yatağa girince anlıyacaksın çok yorulduğunu falan dedim ama..? kime diyoruz. :) bende oğlumla böyle vakit geçirince çok mutlu oluyorum ama imkanlar kısıtlı ülkede.. emniyet şeridi olmayan olsa bile mıcır dolu çok yol var. aklımda gökçada turu var sırf emniyet şeridi düşündürüyor.. bakalım nasip..

Allah bağışlasın. Erken yaşta bisiklet olsun ya da olmasın evladınıza spor yapma bilincini aşılamanız takdir edilecek bir davranış.

@suat akman

aynen suat abi.. onunda siparişini verdik ama elimize ulaşmadı. :( bir daha ki tura inşallah..

@ONUR YÜCEL 46

teşekkürler onur..

@Soner Közen

Allah cümlemizinkini bağışlasın.. teşekkürler..

@alperK

buralardaysanız çayınızı içerim.. yada buyrun ikram edeyim.

@serhat dura

teşekkürler serhat abi..

• Beğen
Tepkiler: suat akman
cok tatlı maşallah bayıldım hayran kaldım hem ona hemde sizin cesaretinize.

Biz de işe gidip gelirken günde 25 kilometre yapınca bisiklete bindik sayıyoruz kendimizi. Küçük yeğenimin yaptığı yola bak. Maşallah diyelim.

@fatihtemizer

teşekkürler ;)

@Fanonn

bizde size özeniyoruz. bende işe gidip gelmek istiyorum ama nasip olmadı daha.. :)

• Beğen
Tepkiler: Fanonn
@Rafet Ç.

Minik dostumu kasksız görünce bir korku sardı. Bu yazınızı okuyunca rahatladım.

Oğul ile bisiklet turunun keyfi bambaşka olmalı. Siz ilerde kamplı turda yaparsınız şimdi :)

Kazasız belasız keyifli turlar.

ufaklık çok şanslı , siz de örnek bir babasınız yolunuz açık olsun:in:

• Beğen
Tepkiler: Erdal YAVUZ
Kazasız belasız bol sürüşler Rafet bey pc,tv başında olacağına bisikletle yolda olsun.

• Beğen
Tepkiler: Erdal YAVUZ
Kutluyorum.
Ben de aynı bisikletin kız versiyonunu almayı planlıyorum. Yorumunuzu paylaşırsanız sevinirim.

Ahahahaa :)

Bu nedir abi? Kırk yıllık turcu gibi yau :)

https://i.hizliresim.com/O3RV7A.jpg

Geri