Scudo Sports

Bir Küçük turcu yetişiyor..

Maşallah imrendim. Allah bozmasın.

Scudo
@Mustafa Özer

havalar düzelince inşallah kamplı turu düşünüyorum. gökçeadaya doğru. :) nasip olursa onuda paylaşırız.

@Fırat Y.

fırat abi estafirullah. teşekkürler.

@Şafak Başlar

aynen öyle şafak bey. gelir geçerken beklerim. yakınmışsınız.

@Emre YAZICI

emre bey. aynen öyle yokuştan önce su molası verdim. çıkabilecekmisin? dönelimmi falan dedim nabız yokladım ama çıktıkça onunda güveni yerine geldi. :)

@Kaan.Özçelik

kaan abi, öncelikle teşekkür ederim. bisikleti alırken biraz çekindim ama çekincem bisikletten yana değil 20 jant bisiklet için oğlan yeterince büyükmü alışana kadar kaza bela olurmuydu? bende akın zamanda 26 janttan 28e geçtim garipsemiştim. neyse bisikleti 540 tlye aldım. bence parasını fazlasıyla hak eden bir bisiklet. vites geçişlerinde düşüncelerim vardı gücü yetermi diye ama çok hafif tuşları var. gerçi daha mantığını kafası almadı ama :) baba birinci vitesmi daha hızlı gider 6ncımı? kız versiyonunu canlı görmedim ama bunu internette incelerken gördüm çok tatlı bir bisiklet olduğunu gördüm. uzun süre kullanıcağını düşünüyorum.

@mehmet c. uzak

amin mehmet bey. saolun..

Rafet bey bu güzel davranışınızdan ötürü öncelikle saygılarımı sunarım. Darısı bizim başımıza :rolleyes:

Çok güzel ya :) Umarım hayatı boyunca sporla iç içe böyle devam eder. :)

Keşke herkes sizin gibi erken yaşta sporu aşılasa oğullarına/kızlarına. Bide kaskı olursa süper olur önce güvenlik çünkü :)

Çok özendim size cesaret edip sabırla almışsınız yanınıza ,Allah kaza bela vermesin mutluluğunuz beraberliğiniz daim olsun:alkis:

baba ve oğul çok güzel bir iş başarmışsınız, ikiniz içinde çok güzel bir paylaşım olmuş, çok mutlu oldum Allah devamını nasip etsin. :)

Allah nazardan saklasın maşallah. Rabbim tekrarını nasip eder inşallah.

arkadaşlarım bu vesile ile öncelikle hepinize iyi dilek ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Allah bütün yavrularımıza sağlık ve sıhhat versin. genç arkadaşlarımıza "baba" olmayı nasip etsin.

• Beğen
Tepkiler: girmasek
PEPE' yi açan baba olmadiginiz icin tebrikler

imrenilecek görüntüler bunlar tebrikler.:)

Geri