Scudo Sports

Bir kazada benden...

Cagkan Dur

Forum Demirbaşı
Tepki
77
Bisiklet
Trek
1 kadar oluyor trek 1.2'yi alali forumda resimlerinide gormussunuzdur.
Bugun eskisehirde selale mesire yolu var bilen bilir micirli vs.
Piknige gidiyorduk arkadaslarla sabahtan ciktik 11 gibi.
Micira kaptirdik tekerleri spd'leri cikarmaya zaman olmadan sag cukur bankete giriverdim.
Ustume cikti bisiklet sag kol dirsekten bilege kadar siyrik durumda suanda.
Diz kapagimda ayni sekilde. Kask ve eldiven sayesinde belkide daha buyuk bir kazayi onledik.

Arka aktariciyi kirdik fakat dil ve aktarici kirildi.
Nazarini cikartmis olduk diyelim bakalim bisikletin.Donuste arabayla donerken kafamda satma dusuncesi vardi tekrar mtbye donmek istedim ama bakalim bilemiyorum.
Bir kez daha kask ve diger korumaliklarin ne kadar onemli oldugunu anladik. Basima gelmez demeyin en umulmadik yerde meydana geliyor.

Scudo
Geçmiş olsun, en kötü kazanız bu olsun. :)

MTB'ye dönmeyin, cyclocross sizi bekler. Attan inip, yine bir ata binmiş olursunuz, her türlü yola da biraz daha temkinli ama daha rahat girersiniz.

çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin kırılan şey tekrar alınır elbette

• Beğen
Tepkiler: Cagkan Dur
Geçmiş olsun. Allah daha beterinden saklasın.

• Beğen
bakalim bi yaptiralimda hasar fazla buyuk degil saniyorum kulak ve arka vites aktaricisi degistikten sonra tekrar dusunecegim.
tesekkur ederim gecmis olsun dilekleriniz icin.
nazari cikti dedigim gibi:)

Spd'nin kötü yanı bu olsa gerek,

Çok geçmiş olsun..

• Beğen
tesekkurler arkadaslar bakalim masraf ne cikacak ona gore kararimi verecegim.
ama spd ayakkabilari kesin satacagim orasi bir gercek

Geçmiş olsun. Büyük sayılacak kaza atlatmışsınız. Bu ay nedense forumda kaza oranlarında artış var.

• Beğen
@Cagkan Dur

Çağkan öncelikle geçmiş olsun. Dediğin yolda ben gittim dağ bisikleti vardı tabi. Mıcırlar gerçekten çok tehlikeli yeri geliyor dağ bisikletinin o kalın tekerleri bile kontrol edilmiyor birde pedaldan ayağı çıkaramaman daha ciddi yaralar almana sebep olmuş. Yaraların tez iyileşir inş. bence vazgeçme bunlar nazar boncugu olsun tecrube olsun diyelim :)

• Beğen
murat bey aslinda dedikleriniz dogru mesela bu kazadan sonra spd'lerden vazgectim diyebilirim.
performans acisindan daha iyiler fakat yer geldiginde performanstan cok maddi manevi zararda verebiliyorlar.
yol bisikleti sevdasindan vazgecsem bile gene mtb ile 2 tekere devam edecegim ilerleyen zamanda belli olur sanirim kararimda.

tekrar tesekkurler iyi dilekleirniz icin

• Beğen
Tepkiler: murat aslan
Oncelikle gecmis olsun.bir spd vakasi daha :-D 3 ay kadar once viraj teknigi calisirken 55 le bisikletten uctum.2 kaburgami catlattim.sonra o halde antrenmana devam ettim.gecen kis yokus inerken arka lastigim kaydi 5-6 mt kadar yerde suruklendim.sol tarafim sadece yaraydi.tine kalkip devam ettim.daha o kadar cok var ki yazmaya zaman yetmez :)

Ha bunlari niye mi yazdim.belki yol bisikletini birakmaktan vazgecersiniz diye.en ufak kazada bence pesedip yol bisikleti gibi bir guzellikten bu kadar erken mahrum etmeyin kendinizi.dusmek bu isin parcasi.duse duse alisiyor insan.fazla takmayin bence.yol bisikletinin tadini cikarmaya devam edin.

@mtkeskin

Specialized'lerin renk uyumunu bende çok beğeniyorum..

İzmir'de kendime uygun,Specialized bulsaydım alacaktım..

• Beğen
Tepkiler: fatihaydın
Geri