alper2508
Daimi Üye
- Tepki
- 643
- İsim
- Alper
- Bisiklet
- Mosso
Merhaba arkadaşlar. Eylül ayında bir akşam mahallemde çok da işlek olmayan ara bir caddede bisiklet sürerken sağdaki ara sokaktan dikkatsizce çıkan taksi frene bile basmadan bana sağ tarafımdan çarptı ve ben sol tarafa doğru yola savrulup düştüm. O anda karşı şeritten araç gelmemesi benim için büyük şanstı. Ben tabi çok sinirlendim taksiciye ana avrat küfürü bastım. O karşılık vermedi. Kavga da çıkmadı. Hemen inip beni sakinleştirdi ve özür diledi. Görgü tanıkları da hemen ambulans çağırdı, sağlık görevlileri muayene etti ama bişeyim yoktu. Bisikletimin ön jant hurdaya döndü. Taksinin plakası da yerinden sökülüp aynakola sıkıştı. Olay yerine gelen polislerin yüzünden bundan sonrası bana sıkıntı oldu. Polis beni yanlış yönlendirdi ve aranızda anlaşın tutanak tutmaya gerek yok deyince taksici masrafımı karşılayacağını söyledi. Benim de o sinirle şokla boşluğuma geldi herhalde taksicinin lafına inandım. Taksici o günden sonra telefonlarıma da çıkmadı masrafımı da karşılamadı. Ben taksiciler odasına şikayet ettim onlar sağ olsunlar ilgilendiler. Taksi durağını arayıp fırça çektiler. Taksi durağının sahibi beni arayıp masrafımı karşılayacağını söyledi ama karşılamadı tabi ki. Ben taksiciyi 11 kere aradım açmadı. 12.de açtı konuştuk. Sana araba göndereceğim bisikletini aldırıp yaptıracağım dedi ama yaptırmadı tabi ki. Sonunda bir gün bana telefonda sen istediğin bisikletçiye git tamir ettir ben sana para göndereceğim dedi. Ben inanmasam da mecburen gidip yaptırdım çünkü bisikletimin 1 aydır bozuk şekilde yatması benim de canımı sıkmıştı. Bisikleti aldığım Atilla Bisiklete gittim hem ön jant değişti hem aynakol değişti. Fişi aldım adama whatsapptan attım. Masrafın çok çıktığını ve karşılamayacağını söyledi. Herhalde 50-100 lira falan sandı. Ben ısrarla paramı isteyince beni ölümle tehdit etti! (bu konuşmaların hepsinin ses kaydı var) ben de pazartesi hemen savcılığa gittim ses kaydı ile mala zarar verme ve tehdit şeklinde şikayette bulundum. Savcılık kendisini ifaye çağırmış ve taksici verdiği ifadede benim için "kendisine hafifçe çarptım ama o benden para koparmaya çalıştı" diye bana iftira atmış!
Aylar sonra dün elime yazı ulaştı. Yazıda kısaca şu yazıyordu; "kamu adına kovuşturma yapılamasına gerek olmadığına" şeklinde hüküm vermiş sayın savcı! ses kaydında yapılan bilir kişi incelemesinde ölüm tehditinin olduğu halde bu suç kapsamında değilmiş! ilgili hukuk mahkemesine gitme hakkım varmış, öyle yazıyor gelen belgede...
Düşünün bir kaza oluyor biz doğrusunu bilmiyoruz, polisler yanlış yönlendiriyor savcılık ilgilenmiyor ve hatalı olan masrafı karşılamayıp adamım insanım diye ortalarda geziyor!
BU ÜLKEDE YALNIZSINIZ!
herkes adaleti kendi sağlamak zorunda! böyle insanlar bu şehirde taksicilik yapıyorlar! her gün haberlerde gördüğümüz taksici olayları gerçek arkadaşlar! bunlardan insanlık adamlık beklemeyin!
Bana vuran kişi İstanbul Ümraniye Çakmak taksi durağında taksicilik yapan 1986 Iğdır doğumlu Karahan Abluk isimli TAP 28 plakalı taksiyi kullanan şahıstır! olay adli olarak kapansa da kendisine benden çıkan o paraları haram zıkkım ediyorum! ben o parayla batmam sen de zengin olmazsın ama üç kuruşluk adam olduğunuz çıkıyor böylece ortaya. Bizim örfümüzde çocuğumuz top oynarken bir cam kırsa hemen gidip insanların kapısını çalıp özür dileyip yeni cam taktırıp parasını öderiz ama bu sonradan gelmeler yüzünden göç edenler yüzünden bütün şehir bozuldu. O paralar çoluğundan çocuğundan çıksın! çocuklarının ilaç parası olsun! umarım bir gün çok acılar çekersin de ben nerde günah işledim allahım diye yalvarırsın !
Aylar sonra dün elime yazı ulaştı. Yazıda kısaca şu yazıyordu; "kamu adına kovuşturma yapılamasına gerek olmadığına" şeklinde hüküm vermiş sayın savcı! ses kaydında yapılan bilir kişi incelemesinde ölüm tehditinin olduğu halde bu suç kapsamında değilmiş! ilgili hukuk mahkemesine gitme hakkım varmış, öyle yazıyor gelen belgede...
Düşünün bir kaza oluyor biz doğrusunu bilmiyoruz, polisler yanlış yönlendiriyor savcılık ilgilenmiyor ve hatalı olan masrafı karşılamayıp adamım insanım diye ortalarda geziyor!
BU ÜLKEDE YALNIZSINIZ!
herkes adaleti kendi sağlamak zorunda! böyle insanlar bu şehirde taksicilik yapıyorlar! her gün haberlerde gördüğümüz taksici olayları gerçek arkadaşlar! bunlardan insanlık adamlık beklemeyin!
Bana vuran kişi İstanbul Ümraniye Çakmak taksi durağında taksicilik yapan 1986 Iğdır doğumlu Karahan Abluk isimli TAP 28 plakalı taksiyi kullanan şahıstır! olay adli olarak kapansa da kendisine benden çıkan o paraları haram zıkkım ediyorum! ben o parayla batmam sen de zengin olmazsın ama üç kuruşluk adam olduğunuz çıkıyor böylece ortaya. Bizim örfümüzde çocuğumuz top oynarken bir cam kırsa hemen gidip insanların kapısını çalıp özür dileyip yeni cam taktırıp parasını öderiz ama bu sonradan gelmeler yüzünden göç edenler yüzünden bütün şehir bozuldu. O paralar çoluğundan çocuğundan çıksın! çocuklarının ilaç parası olsun! umarım bir gün çok acılar çekersin de ben nerde günah işledim allahım diye yalvarırsın !
Son düzenleme: