Scudo Sports

Bir kaza da benden

asudreat

Üye
Tepki
6
İsim
A
Başlangıç
2001—02
Bisiklet
Bisan
Bugün Arkadaşım tunahanla gezerken bebek arabalarının bisikletlerin geçebilmesi için yapılan yokuşa dönüyordum oldukça yavaş dım döndüğüm anda bisiklet yokuş yukarı kendi kendine birden kendini attı ileri havada soğuk elimde donmuş halde birden frene bastım yokuşdan sapıp yokuş aşşağı bir çimliğe girdim aşşağıya gitti bisiklet ve düz duvara vurdu ve durdu bana birşey olmadı bisikletse şu bisanın meşhur bisan mountain cat serisinden bisikletede birşey olmadı :alkis:

Scudo
Geçmiş olsun...

Kask takmayı ihmal etmeyin lütfen , bisiklet ne olursa olsun ;) :)

Çok güldüm ya, başlığa gel! :D

Geçmiş olsun hocam. :)

Geçmiş olsun...

Kask takmayı ihmal etmeyin lütfen , bisiklet ne olursa olsun ;) :)

1) Tunahan kim :)
2) Bebek arabası yokuşu ne :(
3) Yavaş dım,nasıl ?
4) Bisiklet kendini nasıl attı :)
5) Sen,kendini atan bisiklette nasıl fren yaptın? Uzaktan mı?
6) Yaşın küçük belli ancak bebek değilsin.Hiç mi Türkçe dersi almadın? Biraz daha dikkat.Anlattığının dinlenilmesini istiyorsan,öncelikle ne anlattığının anlaşılması lazım.Değilse böyle olur.

vallaha abi 1. sorun arkadaşım olur 2. yokuş düşün 3.bisikletle oldukça yavaştım 4.vallaha abi bende anlamadım yani bisiklet kendi kendine birden hızlandı ve yaşımda 17 =) aman abi acemiliğime ver =) ama bisiklette tecrübeliyimdir

Saolun arkadaşlar

@ahmetcan44

Öncelikle geçmiş olsun. ahmet beyle aynı düşüncedeyim :) Tekrar geçmiş olsun.

@Derya Keçeci

Derya abinin özetlediği gibi baya karışık bir durum. İlginç bir anlatım.

@aziz emre öztürk

Biraz daha dikkatli ve seçerek yazarsan okuyan kişiler daha net anlar. Derya abi'nin değindiği 4 ve 5'inci maddeye açıklama bulmak zor gibi :)

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
o bisiklete zaten tır tır carpsa hasar oluşmuo :)) mübarek demir yığını bendede war 16 senelik

bu 6 sorunun cevabını bende merak ettim şimdi. :) şaka tabi büyük geçmiş olsun kardeşim......@Derya Keçeci

Rampa dediği hani o merdivenlerin yanındaki merdivenle çıkamayacak olanlar için olanlar galiba. Ön kaldırmadıysan yine iyisin. Geçmiş olsun.
Not: Bir bisiklet kendini nasıl atar yaa :) Yok sen basmadan giden birşey de değil, anlamadım gitti :) Sen bu bisikleti sevdiğiyle evlendir :D Tepesindeyken arabesk dinletme, içi yanar, içi kanar, isyan eder sonra :D

Geri