Scudo Sports

Bir günde en fazla kaç km yaptınız?

umutdokuz

Üye
Tepki
5
Arkadaslar merak ettim bir gunde en fazla kac km yaptiniz...yada uzun tura cikan varmi

Scudo
Şimdilik 84km yaptım bir kaç kez. arttırmak istiyorum ama mtbden soğudum yola geçtiğimde artık..

@N. Burak Önder

Bende cok arastrdim ama enson mtb de karar verdim.ulkemizdeki yollara en uygun mtb bence

@umutdokuz

Bu kanıya nerden vardın,daha önce hiç yol bisikleti kullandın mı?

mtb toprak ve dağ yollarında evet iyi ama ülkemiz sırf bu yollardan ibaret değil özellikle asfalt ağırlıklı yollarda mtb bence insanı çok fazla yorar ve hızı da çok etkiler.ama dediğim gibi toprak yollarda yol bisikletine bin basar :)

aşağıda düşüncelerim yazıyor bu hesabı hiç kullanmıyordum yanlış yerden yazmışım:)

sanki buna benzer bi konu açılmıştı
bu arada mtb ile 50 km falan yaptım ama ortalama 20 civarıdır -20 yani

bende mtb kullanıcısıyım günde 140 km yol yapıyorum mtb'ile lastiklerini yol lastiğine cevirdim kron xc 250 kullanıyorum fakat klupten bi arkadşımıın yol bisikletini kullanma fırsatı bulduğumda yola tutuldum kron active alıyorum şimdi sipariş verildi(gönlüm rocket'de ama pahalı şimdilik benim için ) kronuda satıyorum mtb'yle o kadar yol yapıyorum yolla kiim bilir ne yerlere giderim )

Geçtiğimiz hafta 15 senelik bir arkadaşım ve 42 yaşında Peugeot bisikletlerimiz ile 240km yaptık. Her iki bisiklette sorunsuz şekilde bize eşlik etti, keyifliydi.
Şuan Ankaradaki evimde özel askısı ve aydınlatması ile aşağıdaki gibi yerini aldı.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/488182_4376453099695_148594849_n.jpg

@Dogukanaksu
harika tebrık ederım sızı..bu bısıkletın verdıgı keyfıde hıc bırsey veremez heralde...merak ettım 240 km yolu nerde yaptınız ne kadar zamn surdu

Forumda bir abimiz toplam18 saat yol 16 saat pedal çevirerek 450-500 km yapmıştı:)

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
O ye como va!!!
450 500 mü? Aynı gün içerisinde böyle bir skor yaptığım zaman tur bisikleti ve biraz ağırlık ile arabayı satarım.
Berat kesin forumda turun detaylarını da yayınlamıştır. Onu tekrar bulabilir misin rica etsem?

o yaştaki bisikler de sorun yoktu ama benim yaşımda biri olarak söyleye bilirim ki; sağ diz kapağım halen ağrıyor :D herşeye rağmen güzeldi. teşekkürler Peugeot, teşekkürler Doğukan :D

Geri